AktualityOznamy

NITRA TOURIST CARD – VYBAVTE SA ZĽAVAMI!

poradna

Ak práve dovolenkujete v niektorej z malebných častí Nitrianskeho kraja a neviete, pri akej aktivite by ste sa zabavili, ponúkame vám niekoľko zaujímavých tipov. Ak patríte k tým, ktorí radi spoznávajú svoj rodný kraj, aj pre vás prinášame niekoľko rád, ako stráviť príjemné chvíle plné, gastronomických zážitkov, aktivít, ako získať zvýhodnené vstupy do múzeí a galérií, wellness, kúpalísk a mnoho ďalších. S regionálnou kartou TOURIST CARD sa v nitrianskom regióne určite nestratíte a naviac získate super výhody.

AKO FUNGUJE KARTA TOURIST CARD?

S kartou získate zľavy u našich partnerov. Prehľadnú ponuku zliav nájdete v informačnej brožúre, ktorá je prílohou karty. Aktuálny zoznam partnerov a zliav nájdete na tejto stránke:  www.regionnitracard.sk. Prevádzky, v ktorých získate zľavu, sú označené nálepkou „Tu platí karta“. Stačí len predložiť kartu obsluhe a hneď čerpáte okamžité zľavy. Všetky zľavy môžete využívať opakovane (vždy, keď prídete s platnou kartou).

AKÁ JE CENA A PLATNOSŤ KARTY?

Cena karty je 6 eur. Platnosť karty je uvedená na jej zadnej strane. Aktuálne sa vydávajú karty na sezónu 2015/2016. Po uplynutí tejto lehoty si môžete platnosť karty predĺžiť na ďalšie obdobie.

AKO ZÍSKAŤ KARTU?

Kartu si môžete kúpiť v niektorom z predajných miest, akými sú informačné centrá alebo vybrané partnerské zariadenia. Kartu si môžete objednať aj online na webovej stránke. www.regionnitracard.sk.

Ing. Zuzana Budinská

Levická informačná agentúra


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button