AktualityPre detiŠkoly

Vyklikajte s Domestosom nové toalety pre škôlku

poradna

Milí priatelia prosím, pomôžte získať od Domestosu finančný príspevok na rekonštrukciu škôlkárskych toaliet Materskej škole na Kalinčiakovej ulici. Zaberie Vám to možno 3 – 5 minút.

1. Najskôr si treba kliknúť na www.domestospreskoly.sk 

2. Následne treba kliknúť na poličko “pre rodičov”.

3. Ukáže sa vám lišta, na ktorej je potrebné zakliknúť poličko “zaregistrovať sa” – tam napíšete svoju emailovú adresu, vypíšete meno, priezvisko, vymyslite si heslo a odkliknite, že súhlasíte s podmienkami. Odošlete to a na váš email vám príde odkaz, že vás Domestos registruje a že máte potvrdiť email.

4. Vrátite sa na stránku domestospreskoly.sk a prihlásite sa – teda vpíšete tam údaje z registrácie – email + heslo a kliknete na políčko môj profil.

5. Objaví sa vám lišta na ktorej je viac políčok. Vy kliknite na políčko “obľúbené školy” a tam sa vám ukážu možnosti – materské alebo základné. Je potrebné kliknúť na materské školy a vyhľadať našu – Materská škola, Kalinčiakova 12 Zlaté Moravce ( pozor! Je tam aj MŠ na Kalinčiakovej v Hlohovci – tak na ňu neklikať!) Ak vyhľadáte našu škôlku, kliknite “PRIDAŤ” ju medzi obľúbené.

6. Teraz prosím vyhľadajte na hlavnej stránke obrázok AKTIVITY (je tam také umývadlo so stopami), na ktoré kliknete a objavia sa fotky obľúbenej školy. Prosím kliknite na fotku! Kliknúť sa dá iba raz na jednu aktivitu. Keď budeme plniť druhú aktivitu, budete môcť kliknúť opäť – teraz sme mali za úlohu urobiť stopy od wc k umývadlu.

7. Kupujte prosím výrobky so značkou DOMESTOS a originál pokladničného bloku nám darujte – my ho v našej Materskej škole nahráme do súťaže. Čím viac bločkov a vašich hlasov, tým je väčšia šanca na nové toalety – tá naša škôlka by si ich veru zaslúžila…

Materská škôlka Slniečko na Kalinčiakovej ulici Vám zo srdca ďakuje.

www.zlatemoravce.info
www.zlatemoravce.info

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button