AktualityPre detiŠkoly

MŠ Štúrova – september je za nami

poradna

Po horúcom lete sme znovu nastúpili do materskej školy. A veľký úspech nedal na seba dlho čakať. Naša, teraz už predškoláčka Dominika Povodová získala pod vedením pani Lýdie Bajaníkovej, ocenenie na celoslovenskej výtvarnej súťaži s medzinárodnou účasťou v Prešove – Svet okolo nás. Bola to jediná ocenená práca z materských škôl v Zlatých Moravciach. Veríme, že aj naďalej sa naším škôlkarom bude dariť. Materská škola Štúrova je zameraná na Rozvoj nadania a talentu u detí a zdravý životný štýl.

Počas týždňa zdravia sme navštívili stomatologickú ambulanciu pani doktorky Šedivej a pána doktora Šedivého. Veľmi pekne ĎAKUJEME! V škôlke sme privítali aj pani dentistku Emu Pánikovú, ktorá nás počas celého školského roka učí ako sa máme starať o zúbky.

Prišiel nás navštíviť žonglér, s ktorým sme sa pobavili a niektorí aj odpozerali nejaké triky.

Na školskom dvore sme spolu zažili zaujímavé dopravné popoludnie, kde sme si zopakovali ako sa správame na ceste. Rozoznávali sme dopravné značky, plnili sme rôzne úlohy a zašportovali sme si.

Jeseň sa v našej materskej škole rozbieha v plnom prúde. Priestory nám zdobia tekvice rôznych veľkostí a tvarov.

Všetci sa už tešíme na to, čo nás čaká ďalej …….

MŠ Štúrova

 Ivana Micheličová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button