Aktuality

Rozmanité aktivity diabetikov

poradna

Členovia Základnej organizácie Zväzu diabetikov Slovenska v Zlatých Moravciach sa v dňoch 19. – 25. septembra zúčastnili rekondično – rehabilitačného pobytu v hoteli AVENA v Liptovskom Jáne. Počas pobytu absolvovali liečebné procedúry a semináre zamerané na liečbu a stravovanie diabetikov. Pobyt bol spestrený rôznymi kultúrno – športovými akciami ako športové popoludnie, súťaž v poskytovaní prvej pomoci a prezentáciou výtvarných prác z prírodných materiálov. Počasie nám síce veľmi neprialo, ale aj tak sme využili čas na prechádzky v krásnej tatranskej prírode. Atrakciou bolo aj kúpanie vo voľnej prírode, v tzv. „kadi“. Celý pobyt veľmi úspešne zorganizovala pani Eva Pacalajová, zdravotná sestra diabetologickej ambulancie, za čo jej patrí naša pochvala a poďakovanie.

V rámci svojich pravidelných aktivít usporiadala organizácia v Dennom centre 14. októbra ďalšiu z akcií – priateľské posedenie, prameniace z príležitosti mesiaca Úcty k starším. Členovia a tohtoroční jubilanti, obdarovaní kvetom a vecným darčekom, strávili pri občerstvení v uvoľnenej atmosfére ďalšie príjemné spoločné chvíle.

Ing. Mária Kesegová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button