AktualityKomerčné článkyVoľby 2016

PaedDr. Klaudia Ivanovičová – kandidátka na primátorku mesta Zlaté Moravce

poradna

[PR]

Narodila som sa v Zlatých Moravciach a celý svoj život v nich aj pôsobím. Som vydatá, mám dve deti a dve vnúčence. Syn pracuje ako advokát a dcéra ako ekonómka v zahraničnej firme. Vyštudovala som v Bratislave Univerzitu Komenského Pedagogickú fakultu – odbor Predškolská pedagogika a neskôr na spomínanej Univerzite som získala titul PaedDr. – doktor pedagogiky.

Väčšinu svojho života som pracovala ako učiteľka s deťmi, ktoré mám veľmi rada. Medzitým som 8 rokov pracovala na Mestskom úrade ako samostatná odborná referentka pre školstvo a kultúru, neskôr ako vedúca oddelenia pre ľudské zdroje, kde som viedla oddelenie školstva, kultúru, sociálne veci, projektové oddelenie a redakcia Tekovských novín. Počas môjho pôsobenia na mestskom úrade som vypracovala množstvo projektov, ktorými sme v meste získali finančné prostriedky z Ministerstva životného prostredia (časť areálu materskej školy na Kalinčiakovej ul.), z Úradu vlády (okná v materskej škole na Kalinčiakovej ul., na Žitavskom nábr., nábytok pre materskú školu na Kalinčiakovej ul.), z Ministerstva školstva (plynofikácia Základnej umeleckej školy na ul. J. Kráľa, rekonštrukcia kotolne v materskej škole na Štúrovej ul.), multifunkčné ihrisko v Centre voľnom čase na Rovňanovej ul.) a z Ministerstva práce, sociálnych vecí… (auto pre Zariadenie opatrovateľkej služby na Rovňanovej ul.) Spolupracovala som na projekte, kde sme získali finančné prostriedky z eurofondov pre základnú školu Pribinovu v Zlatých Moravciach a na projekte Využitie počítačov vo verejne správe, kde sme spolu so Strednou odbornou školou polytechnickou zaškolili celý Požitavský región a Zlaté Moravce informačným systémom od učiteľov až po celú verejnú správu. Na mestskom úrade som organizovala festivaly kultúry s medzinárodnou účasťou, prostredníctvom partnerských vzťahov iných štátov a miest mohli pedagógovia spoznávať aj prácu svojich kolegov za hranicami svojej vlasti. Z ÚNSK som získala finančné prostriedky na hojdačky a herné centrá v areáli materskej školy na Kalinčiakovej ul. Niekoľko rokov som pôsobila ako tajomníčka Požitavského regiónu, ktoré zastupovalo 38 obcí.

Z toho dôvodu, že ma ľudia zvolili za poslankyňu mestského zastupiteľstva som svoju prácu učiteľky vymenila za prácu manažérky kultúry. Mesto Zlaté Moravce a ľudí v ňom mám veľmi rada a je mi veľmi ľúto, že sa nerozvíja, ale skôr upadá.
Na podnet mnohých ľudí, ktorí ma oslovovali, aby som išla kandidovať na primátorku mesta Zlaté Moravce som sa rozhodla, že to skúsim. Preto ponúkam svoje služby, pre toto poslanie. Viem, že je to veľmi ťažká práca a zvlášť pre človeka, ktorý má záujem niečo pre mesto urobiť. Som človek aktívny, ktorý pozná prácu vo verejnej sfére, ktorý sa nevzdáva, flexibilná, empatická, iniciatívna a hlavne doťahujem veci do konca.

Je na každom občanovi v Zlatých Moravciach, koho si bude chcieť vybrať za svojho primátora a komu dá svoj hlas. Ja dávam ponuku, mám záujem pracovať pre ľudí v Zlatých Moravciach, chcem, aby sa naše mesto rozvíjalo, aby ľudia sa k nám vracali s radosťou a dobrým pocitom. Chcem urobiť maximum nie len pre Vaše mesto, ale aj pre moje mesto, ktoré mám rada a v ktorom chcem aj naďalej čestne žiť.

PaedDr. Klaudia Ivanovičová

Redakcia portálu zlatemoravce.info nezodpovedá za obsah príspevkov v diskusných fórach. Za obsah a pravdivosť inzerátov, PR článkov, reklamných článkov a reklamných bannerov zodpovedajú zadávatelia

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button