Aktuality

Pomoc pre ľudí v núdzi

poradna

Po úspešnom projekte s darovaním drevených paliet určených na kúrenie pre ľudí v núdzi prichádzajú aktivisti zo Zlatých Moraviec s novým charitatívnym projektom.

Na začiatku roka sa v Zlatých Moravciach spustil charitatívny projekt “Teplo domova”, za ktorým stojí skupina zlatomoraveckých aktivistov z občianskeho združenia ZMena. Projekt podľa ich slov zatiaľ slávy úspech a viaceré rodiny v núdzi si vďaka nemu môžu počas mrazov kúriť vo svojich domovoch s darovanými drevenými paletami.

Aktivisti sa preto rozhodli zorganizovať ďalší podobný projekt, tentokrát zameraný na potravinovú pomoc. Projekt plánujú spustiť už 23. februára. Od darcu získali charitatívnu pomoc, prostredníctvom ktorej chcú poskytnúť potraviny ľuďom v núdzi.

Podľa ich vyjadrenia sú potraviny určené pre deti v náhradnej rodinnej starostlivosti, fyzické osoby, ktoré sú poberateľmi dávky v hmotnej núdzi a príspevku k dávke, osoby na hranici životného minima a taktiež i poberatelia dôchodku, ktorého výška nepresahuje 305 eur.

Projekt bude fungovať na rovnakej báze ako zabehnutý projekt “Teplo domova”. Pokiaľ potrebujete potravinovú pomoc alebo máte vo svojom okolí niekoho, kto by ju nutne potreboval, stačí kontaktovať zástupcu občianske združenie Zmena Michala Cimmermanna na telefónnom čísle 0905 945 291. Počet darovaných potravín na osobu bude podľa aktivistov individuálna, podľa potreby.


podobné články:

Potravinová pomoc pokračuje

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button