AktualityKomerčné článkyVoľby 2016

Štefan Jurík – kandidát na primátora Zlatých Moraviec

poradna

[PRŠtefan Jurík – odborný referent v Úrade BBSK, výtvarník, organizátor veľkej benefičnej  výstavy obrazov na podporu výskumu rakoviny, spoluorganizátor protestu v Zl. Moravciach proti neprispôsobivým občanom a nečinnosti polície, predseda Kotlebovej strany pre okres Zlaté Moravce a Levice. 7 rokov strávil v zahraničí, dva roky pracoval ako odborný referent pre dopravu Úradu Banskobystrického samosprávneho kraja, je členom komisie Úradu hlavného kontrolóra, v súčasnosti odborný referent pre vnútornú prevádzku BBSK. Ako  zamestnanec úradu BBSK sa podieľal na spustení dopravných liniek Regio Jet na Slovensku.

Prečo ste sa rozhodli kandidovať?

O politiku a dianie v meste sa zaujímam už veľa rokov. Ku kandidatúre ma donútila samotná nefunkčnosť mesta vo vzťahu k občanovi, rozkrádanie, neriešenie neprispôsobivých občanov, či príchod imigrantov do nášho mesta. Veľakrát počúvame, ako sme proti niečomu, ale nikto neponúka  riešenia. Preto do volieb prichádzam s reálnymi riešeniami založenými na práci pre  občanov a  zvýšenie úrovne mesta, v ktorom pracujúci nežijú, ale prežívajú.

Aké kroky by ste urobili v prípade zvolenia?

Na začiatku je nevyhnutné  vrátiť mesto do normálneho chodu bez rozkrádania. Pôrodnica, kúpalisko, park, detské ihriská, amfiteáter, útulok, divadlo zmenené na kino, ohrozená nemocnica či Záhradnícke služby. To všetko sme tu mali a teraz je to  ROZKRADNUTÉ,  či nefunkčné. To všetko je výsledok bývalých  vedení mesta a ich práce pre vlastné záujmy. Tiež budem podporovať zákaz výherných automatov v meste, ktoré sa  v nemalej miere podieľajú na  rozpade rodín, či vzťahov.

Čo konkrétne urobíte pre občana?

Práca primátora by mala byť hlavne prácou pre občana – občana  prispievajúceho do chodu mesta svojimi daňami. Každý nespokojný občan je pre mňa výzvou, ako a čo  zlepšiť. Strana, v ktorej pôsobím, je strana Mariana Kotlebu – strana nezložená z politikov, ale z nespokojných občanov. Či v Krásnohorskom Podhradí, alebo v Gabčíkove sme stáli nezištne za občanmi. Rovnako tak sa za občanov postavím aj ako primátor. Prišiel čas pracovať pre ľudí, pre poriadok, pre nás – občanov mesta. Bez rozkrádania a predražených zákaziek. Peňazí na chod mesta je dostatok. Problém je, že nestačia uživiť zlodejov a každým volebným obdobím niečo strácame. Tiež je stále otvorená otázka umiestnenia imigrantov v našom meste. Tomu  treba každopádne  zabrániť, aby mesto patrilo iba slušným občanom, ktorí majú nárok na dôstojný život vo svojom meste.

Redakcia portálu zlatemoravce.info nezodpovedá za obsah príspevkov v diskusných fórach. Za obsah a pravdivosť inzerátov, PR článkov, reklamných článkov a reklamných bannerov zodpovedajú zadávatelia.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button