AktualityŠport

PREHRA S MYJAVOU

poradna

Od úvodných minút to boli “kopaničiari”, ktorí diktovali tempo hry. V 7. minúte Kóňa vysunul Pekára, ale s jeho prízemnou strelou si Kováč poradil. V 19. minúte vydarený center Kolára našiel na hranici šestnástky Machovca, jeho dobre mierenú strelu však Kováč kryl. Prebiehala 23. minúta, Machovec rozohral štandardnú situáciu z pravej strany, na jeho center si vyskočil Kolár a jemným tečom hlavou Kováča prekonal – 0:1. V 27. minúte skúšal šťastie Pekár, ale jeho strele z hranice šestnástky chýbali decimetre. Domáci sa v priebehu 1. polčasu  snažili, avšak ku koncovke sa vôbec nedostali.

Obraz hry sa príliš nezmenil ani po zmene strán. Hostia s prehľadom kontrolovali dianie na hracej ploche. Skóre sa opäť menilo v 58. minúte. Duga poslal ideálny center do šestnástky, Kolárovu prvú strelu ešte Kováč stihol vyraziť, ale na následnú dorážku bol už prikrátky. V 62. minúte sa po druhej žltej karte porúčal z trávnika Kolár a domácim svitla nádej v podobe polhodinovej hry v presile. V 76. minúte sa odhodlal k strele spoza šestnástky Bariš, pozorný Hruška však s prehľadom kryl. V 82. minúte Duga vystrelil spoza obrancu a jeho dobre mierená strela tesne minula ľavú žrď. Na opačnej strane Pepe našiel Gešnábela a ten strelou z prvej len tesne minul Hruškovu bránu. V závere Barišovu strelu z priameho kopu Hruška stihol vyraziť. Domáci sa napokon predsa dočkali kontaktného gólu, keď Gešnábelov center poslal v 90. minúte za Hruškov chrbát Kuzma. V nadstavenom čase mal Kuzma na kopačke vyrovnanie, ale jeho strelu odvrátil na roh už na bránkovej čiare jeden z obrancov hostí.

zdroj: fcvion.sk

Hlasy po zápase a VIDEO


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button