AktualityŠkoly

Rozlúčka so škôlkou

poradna

MŠ – prvý krôčik, keď sa deti po prvý krát dostávajú do nového prostredia, do kolektívu iných detí. Naučia sa akceptovať svojich nových kamarátov, ale i pani učiteľky.

MŠ dáva deťom nielen dni naplnené hrami, ale i postupným učením. Naučia sa poznávať farby, správne držať cerúzku, poznávajú geometrické tvary. A zrazu z malých škôlkárov sa stanú predškoláci, ktorí sú pripravení na vstup do školy. Tak ako pri nástupe do škôlky sa to neobišlo bez slzičiek, tak je to vždy i pri lúčení.

Rozlúčka s predškolákmi v MŠ Slnečná sa konala 22.6. 2016. Deti pod vedením pani učiteľky mali nacvičený pekný program, ktorý vypĺňali básničky, tančeky, piesne. A aká by to bola rozlúčka bez poďakovania pani učiteľkám, rodičom, tete upratovačke, tete kuchárke.

Bolo vidieť, že deťom sa nechcelo odísť zo škôlky, v ktorej sa cítili dobre. Vstup do školy je vážna vec, ktorá sa obísť nedá.

Želáme našim deťom, aby sa im aj v škole darilo, aby mali aj tak taký dobrý pocit, ako u nás v škôlke.

MŠ Slnečná


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button