AktualityPozvánky

KLUBOVÉ POLIETANIE RC Neverice

poradna

RC KLUB NEVERICE POZÝVA MODELÁROV, RODINY, PRIATEĽOV, DETI AJ VŠETKÝCH ZÁUJEMCOV NA KLUBOVÉ POLIETANIE

DŇA 13.08.2016 NA LETISKU V NEVERICIACH.

DIVÁKOV ČAKÁ ZÁŽITOK Z UKÁŽOK LETECKÉHO UMENIA I STATICKÉ PREHLIADKY RÔZNYCH TYPOV MODELOV, LETECKÝCH AKROBATOV, KVADROKOPTÉR, VETROŇOV. PILOTOV ČAKÁ POHOSTENIE A KVALITNÁ PRISTÁVACIA DRÁHA, NA KTOREJ MÔŽU UŽ OD PIATKU 12.8. STANOVAŤ. TEŠÍME SA NA BOHATÚ ÚČASŤ PRIATEĽOV MODELÁROV A AJ ŠIROKEJ VEREJNOSTI.

Zaujímavá prezentácia rádiom riadených modelov vrtuľníkov, dronov, akrobatických, športových lietadiel a vetroňov rôznych veľkostí od malých cvičných až pod stroje s rozpätím krídiel cez 5 metrov. Za zmienku stojí napríklad model Pilatus PC-6 pána Krajčoviča z Častej, ktorý má rozpätie krídel 5,29 metra.

Na našej akcii okrem tohoto, si bude možné dohodnúť vyhliadkové lety do okolia Zlatých Moraviec s pilotmi skutočných lietadiel ktorí nám tiež prisľubili svoju účasť ako po minulé roky. Bohužiaľ, ako to už býva zvykom, všetko záleží na priazni alebo nepriazni počasia, takže nám držte palce, aby sa na nás slniečko v tieto dni iba usmievalo.

Klub modelárov RC Neverice verí, že sa im touto akciou podarí prilákať aj nových členov takže diváci sa nemusia báť osloviť pilotov s prípadnými otázkami, určite radi na všetky odpovieme.

S pozdravom
Za RC Klub Neverice
Filip Mihalička

Poloha letiska: 48°22’27.674″N, 18°17’12.354″E, 217 m n.m.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button