AktualityKoncertyPozvánky

Rozhovor s kapelou INSIDE

poradna

Mesto Zlaté Moravce je na hudobnej mape známe rôznymi hudobnými štýlmi, ako sú Hip Hop, folk, Rap a folklór, ale už menej je zastúpený ROCK. No tento stav sa pomaly, ale isto mení. Na scénu prichádza s novým už druhým albumom trendová formácia INSIDE. O kapele a novom albume  „Na vlnách „ sme sa rozprávali s ich členmi.

  • Takže v krátkosti by ste moholi predstaviť členov hudobnej formácie INSIDE.

V krátkosti povedané , pred pol rokom sme boli ešte namyslení, ale teraz už nemáme chybu  Spieva nám Goran Goro Janík , na gitare hrá a robí vokály Maťo Vago , na basgitare hrá Martin Drgi Drgoňa a pozíciu bicie nástroje obsadil Joey Bánovský.

www.zlatemoravce.info

  • Aké sú vaše hudobné vzory a s akou kapelou by ste si chceli prípadne zahrať spolu na jednom pódiu?

Hudobných vzorov máme veľmi veľa, keďže sa každému páči niečo iné. A radi si zahráme s hociktorou dobrou kapelou, ktorá hrá zo srdca a takých je na SVK aj vo svete veľa.

  • Ako hodnotíte svoje doterajšie pôsobenie na hudobnej scéne? Počuli sme ako si to užívate  a to predovšetkým na koncertoch, o ktorých chyrujú v poslednej dobe len samé chvály? 

S tými chýrmi musíme súhlasiť haha  Snažíme sa na koncertoch ľudí zabaviť a vymeniť si s nimi tú úžasnú energiu, a myslím si, že sa nám to celkom darí, ale pochopiteľne stále je čo zlepšovať.




  • Vaše hudobné nadšenie sa pretavilo do nového CD, ktoré čoskoro uzrie svetlo sveta. Na čo sa môže hudobný fanúšik tešiť? 

Na slovenskú hudbu, so slovenskými textami. Žánrovo to máme rôznorodé, aj energické vypalovačky aj rockové balady, takže šťastný majiteľ CD sa určite nájde v kontexte nového albumu.

  • Ako vznikalo nové album, odkiaľ ste čerpali inšpiráciu, s kým ste spolupracovali na novom albume? 

Album vznikal u nás v skúšobni, väčšinou gitarista Maťo donesie nápad a v skúšobni sa už do toho spoločne pustíme. Inšpiráciu čerpáme rôzne napr. osobné zážitky, životné etapy a aj fantázia častokrát.

  • Čoskoro vás čaká veľký krst nového CD, mohli by ste nám prezradiť o ňom niečo bližšie?

Jasné a veľmi radi, už mediálna kampaň šlape ako ste si mohli všimnúť. Na internete nám pribúdajú videopozvánky od známych celebrít a kapiel ako českí Kryštof či Divokej Bill, Braňo Mojsej, Jožo Pročko atď., čomu sa nesmierne tešíme a vážime si to. Je skvelé, ako sa muzikanti vedia podporiť a pomôcť si. A to platí samozrejme aj o účinkujúcich na našom krste, veľmi sa už tešíme na fanúšikov, kamarátov a kolegov z kapiel, priateľov a hlavne na tú atmosféru, ktorú spoločnými silami vytvoríme.

Pozdravujeme Vás a prajeme nech sa Vám darí, nech úsmev nezmizne z pier a nech ste šťastní, vidíme sa na krste 12. novembra v Tesárskych Mlyňanoch priatelia !!

-rh-

14741622_10205870332555929_203499992_n


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button