AktualityKomerčné články

6. ročník Spoločenského plesu

poradna
[PR]

Srdečne vás pozývam na 6. ročník Spoločenského plesu.

Po ročnej prestávke sa znovu stretneme ale tento raz v priestoroch hotela Eminent a to 28. 01. 2017 o 19 hodine.
Po krátkom uvítacom príhovore vás pozve do tanca skupina Elixír, ktorá sa bude počas celej noci striedať s DJ-om Ferom Kabátom. Je to tá najlepšie kombinácia živej hudby a DJ-a.

Cena vstupenky 39,-€ na osobu zahŕňa :

  • aperitív
  • slávnostná večera (plnené kuracie prsia + medajlónky z brav. panenky s oravskou slaninkou, ryža, opekané zemiaky, zel. obloha)
  • karafa bieleho a červeného vína
  • nealko nápoje ( Vinea, Coca Cola, džbány s vodou + mäta, citrón )
    káva
  • catering ( syrové, šunkové a salámové misy, zeleninové, ovocné šaláty, kanapky – mix a veľa iného )
  • tombola

Bude aj zábavné vystúpenie 🙂

1. Slovesnká trawestie skupina Celebrity
Čo je vlastne “to” travesty ? Ide o neerotickú šou, kde sa muž oblieka a správa sa ako žena v rámci šou a vystúpení. Buď vystupuje ako niektorá zo známych speváčok, alebo vystupuje ako príťažlivá žena. Vo svojom súkromí ale stále ostáva mužom, napriek tomu ale vystupuje so všetkými typickými znakmi ženy, čo je pre travesty veľmi dôležité! Travesty show je jedinečná príležitosť ako okoreniť, spestriť a rozprúdiť večer.

V priestoroch hotela Eminent sa nachádza reštaurácia, kde si môžete zakúpiť alkoholické alebo nealkoholické nápoje.
Ale !
Môžete si priniesť na pitie čo len budete chcieť. Takže všetky druhy tašiek nemusíte schovávať a obsah môžete veselo vyložiť na stôl 🙂

Tombola

Každá vstupenka je zahrnutá do žrebovania o tombolu (tak ju po príchode nevyhadzujte, nestraťte ale uschovajte inak prídete o možnosť vyhrať niečo zaujímavé).
No a kto si bude chcieť zvýšiť šancu na výhru, tak si môže dokúpiť tombolové lístky, ktoré sa budú predávať počas večera až do zlosovania. Cena tombolového lístka bude 0,50€

Nie je podmienkou prísť v páre!!!

Takže kto by chcel použiť výhovorku, že nemá partnera/partnerku – neakceptujem 😀
Najlepšie sa zabáva pri väčšom počte ľudí. Takže partie, či už väčšie, menšie alebo jednotlivci poďte sa spoločne zabaviť a aspoň na jednu noc zabudnúť na každodenné starosti.

O fotky sa postará skvelý fotograf Igor Impulse Švec 🙂

V spolupráci s EKOTAXI budete mať k tomuto všetkému ešte aj o polovicu lacnejší odvoz alebo dovoz 🙂
Pri preukázaní sa platnou vstupenkou u EKOTAXI v Zlatých Moravciach a okolia Zlatých Moraviec zaplatíte za cestu len polovicu z celkovej ceny podľa taxametra.

Predaj vstupeniek bude v predajni VR Comp Media ( vo dvore Janka Kráľa, vedľa predajne kobercov, druhé dvere na ľavej strane ) od 09.01.2017 do 27.01.2017

Veľmi sa na Vás tešíme 🙂

V prípade otázok ohľadom plesu a rezervácie vstupeniek nás kontaktujte telefonicky, alebo sms na tel. čísle 0902 302 155, alebo vie.mrazova@gmail.com


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button