AktualityOznamy

Hlasovanie o detské ihrisko Žihadielko

poradna

Spoločnosť Lidl chce zlepšovať prostredie všade tam, kde pôsobí, a byť tak aj dobrým susedom v mestách, kde má svoje zastúpenie. V roku 2017 prinášame projekt Ihrisko Žihadielko, ktorý je zameraný na rozvoj voľnočasových aktivít detí, pretože deti sú naša budúcnosť.

Všetky ihriská spája jednotný motív rozprávkovej včielky Maje, ktorej príbehy deti, ale aj generácia ich rodičov veľmi dobre poznajú. Maja a jej priatelia sú aktívnou súčasťou herných prvkov obsiahnutých v rámci ihriska, ktorého rozmery sú 20 m x 16 m. Skladbou je určené pre deti vo veku od 2 do 12 rokov. Žihadielko so symbolom rozprávkovej včielky Maje zaujme zaručene aj tých najmenších objaviteľov, ktorým je určená časť pri vstupe. Dopadovú plochu tvorí mäkká liata guma. Táto zóna ponúka veľa zábavy na pružinových hojdačkách, kolotoči či v domčeku určenom pre deti od 2 do 6 rokov.

Hlasovanie o detské ihriská Žihadielka 

opäť začína 16. januára 2017

a bude trvať až do 28. februára 2017.

Preto vás vyzývame na spoluprácu, spojme svoje sily a dajme našim deťom miesto, kde sa budú môcť denne hrať. Konkrétne od 16.1.2017 – 28.2.2017 bude  možné hlasovať prostredníctvom webovej stránky 

ZIHADIELKO.SK

www.zlatemoravce.info


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button