Aktuality

Vzácne stretnutia

poradna

1.-28.2.2017, autorská výstava fotografií Radimíra Siklienku v CENTRO Nitra

V mesiaci február Vás pozývame na autorskú výstavu fotografií Ing. Radimíra Siklienku, ktorá sa uskutoční v spolupráci s Krajským osvetovým strediskom v Nitre a CENTRO Nitra, na Chrenovej. 

Autor fotografuje prevažne prírodu, je členom Slovenskej asociácie fotografov prírody, Zväzu slovenských fotografov, Slovenskej federácie fotografov a fotoklubu FoTOP Topoľčianky, ktorého je aj predsedom. Medzi jeho fotografické expedície možno zaradiť Nórsko 2008, Škandinávia 2010, USA 2012, India 2013, kratšie cesty za „fotoúlovkami“ do Českej republiky, Maďarska, Nemecka, Poľska, Bulharska, Talianska, Chorvátska. Je spoluautorom štyroch fotografických knižných publikácii, autorom a spoluautorom množstva propagačných materiálov ochrany prírody, fotografie uverejňuje v rôznych periodikách, ale aj kalendároch. Jeho práce boli akceptované a vystavované na viac ako sto fotografických salónoch v Európe, Ázii, Afrike, Severnej Amerike, Južnej Amerike a Austrálii, na medzinárodných salónoch fotografie na celom svete získal doteraz viac ako 50 medailí (Argentína, Macedónsko, Malajzia, Sri Lanka, Slovinsko, Slovensko, Česká republika, Čína, Turecko, India, Japonsko, Taliansko, Macedónsko, Francúzsko, Austrália, Írsko, Švajčiarsko, Ukrajina, USA a ďalších…) a viac ako 120 čestných uznaní. V  roku 2013 mu udelila Medzinárodná federácia fotografického umenia so sídlom v Paríži fotografický titul AFIAP – Artiste de la Fédération Internationale de l´Art Photographique, v roku 2014 EFIAP a v roku 2015 ako prvému fotografovi zo Slovenska EFIAP/b Excelense de la Fédération Internationale de l’Art Photographique BRONZE. Organizátori fotografických súťaží ho často pozývajú i do odborných porôt dom a i v zahraničí a sám  je organizátorom fotografických výstav, workshopov, plenérov a prednášok.

www.zlatemoravce.info


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button