AktualityPozvánky

VIII. ročník Medzinárodnej fotografickej výstavy

poradna

 

FoTOP FOTOKLUB Topoľčianky, Obec Topoľčianky, Krajské osvetové stredisko v Nitre, Nitriansky samosprávny kraj, Lesy SR, š. p., Odštepný závod Topoľčianky. Vás pozývajú na vernisáž VIII. ročníka Medzinárodnej fotografickej výstavy, ktorá sa uskutoční v nedeľu 30. apríla 2017 o 19.00 v Dome kultúry a služieb v Topoľčiankach.

Na výstave budú prezentovať svoje práce členovia Voľného združenia fotografov z Litoměříc FotoporoT Petr Hermann, Karel Pech, Josef Rotter, Miroslav Zimmer a členovia FoTOP FOTOKLUB Topoľčianky. Súčasťou vernisáže bude koncert hudobného zoskupenia PiaTango Project. Výstava sa uskutoční v Dome kultúry a služieb v Topoľčiankach a bude otvorená v pondelok 1. mája 8:00 – 18:00, v utorok 2. mája až štvrtok 7. mája 17:00 – 19:00.

Partnermi podujatia sú Vinárske závody Topoľčianky, spol. s r. o., Pizzéria u Majka Topoľčianky, INVENIO, občianske združenie Žitavany, Hotel Kaštieľ Mojmírovce a END spol. s r. o., Topoľčianky


 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button