AktualityŠport

DEBUT FUTBALISTIEK FC VION

poradna

 

V novom súťažnom ročníku sa prvýkrát predstavia aj futbalistky klubu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble.

„Ženy tu boli v tréningovom procese už pred 4 či 5 rokmi, neskôr sa rozpustili. Teraz trénujú pol roka a od augusta budú účinkovať v druhej lige,“ hovorí Jozef Novota, ktorý vedie tím žien FC ViOn spolu s Rastislavom Domaniským. „V kádri máme dievčatá a ženy vo veku od 14 do 31 rokov. O rok chceme vytvoriť aj tím žiačok. Cítime, že v regióne je záujem medzi nežnejším pokolením. Aj na prípravný zápas sa prišlo pozrieť veľa ľudí. O ambíciách nehovoríme. Chceme robiť ženský futbal najlepšie, ako sa dá. Dvere majú otvorené aj ďalšie záujemkyne,“ dodáva Novota.

Ženy sa FC ViOn sa premiérovo predstavili na turnaji. V Oravskej Jasenici sa konalo medzinárodné podujatie Orava Champions Masters v kategórii do 18 rokov, hralo na ňom 13 slovenských, 5 poľských a dva české tímy. Vionistky obsadili 15. miesto.

Hrali v tomto zložení: Adela Boboková, Erika Tomášová, Martina Mrázová, Vanesa Segíňová, Marcela Juríková, Romana Petrovičová, Simona Minárová, Lenka Anteková, Martina Gutmanová, Alexa Škulová, Natália Fernézová, Viktória Polyáková, Kristína ürgeová a Sarah Šútorová. (KI)

zdroj: fcvion.sk


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button