Aktuality

Nemocnica Zlaté Moravce – stanovisko

poradna

 

Nemocnica Zlaté Moravce v plnej miere poskytuje a naďalej bude poskytovať zdravotnú starostlivosť na internom oddelení pre obyvateľov zlatomoraveckého regiónu a celej spádovej oblasti.

K žiadnemu obmedzeniu v rozsahu tejto starostlivosti teda nedôjde ani po 1. máji 2018. Napriek personálnym otázkam, všeobecne známym v zdravotníctve, zabezpečujeme všetky formy zdravotnej starostlivosti pre pacientov. Na zabezpečení chodu interného oddelenia Nemocnica Zlaté Moravce úzko spolupracuje s nemocnicami siete AGEL v regióne, predovšetkým s Nemocnicou Levice, Nemocnicou Komárno, Nemocnicou Zvolen a NEMOCNICOU Handlová, o čom svedčí skutočnosť, že pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti na uvedenom oddelení už niekoľko mesiacov pracujú aj lekári z iných nemocníc siete AGEL. Zverejnené informácie o obmedzení zdravotnej starostlivosti, ktoré naviac neboli poskytnuté priamo štatutárnym zástupcom nemocnice (jej riaditeľkou), považujeme za individuálne zlyhanie. Ku komentárom, ktoré smerujú do roviny regionálnej politiky sa vyjadrovať nechceme a ani nebudeme. 

Mgr. Alžbeta Sivá

Tlačová hovorkyňa AGEL SK a.s.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button