AktualityDivadloKultúraPozvánky

Láááska…

poradna

Hra, ktorá sa točí o vzťahu: muž a žena v hlavnej úlohe s Marekom Majeským a Martinom Mňahončákom

Bláznivá komédia o stretnutí, ktoré zvrtne cestu dvom mužom! Dokáže láska poraziť smrť? Odpoveď na túto otázku bude v sobotu 2. februára v Mestskom stredisku kultúry a športu Zlaté Moravce hľadať divadelná hra Láááska v hlavnej úlohe s Martinom Mňahončákom, Marekom Majeským, Luciou Jaškovou a Lenkou Barilíkovou – Spišákovou. 

Láááska… je skutočne to, kvôli čomu sa oplatí ostať nažive… je plný názov zábavného predstavenia z pera Muraya Schinsgala. Odohráva sa na moste, z ktorého zvyknú ľudia skákať, aby ukončili svoje trápenia. Práve tam dochádza k náhodnému stretnutiu dvoch mužov – úspešného, spokojného – Milta a večne nešťastného smoliara – Harryho, chystajúceho sa práve skoncovať so životom. Ich stret sa rozvinie v komický dialóg o úspechu a šťastí, aj o nešťastí a smole. A samozrejme o láske. “Veď keď nič iné, tak je to láska, ktorá nás dokáže udržať pri živote. To je tá motivácia, ktorou sa podarí Miltovi odhovoriť Harryho od skoku. LÁSKA!!! On sám je stále tak zamilovaný, ako v prvý deň po svadbe. Má to malý háčik a tak sa Milt pokúša dohodiť Harrymu vlastnú manželku Ellen…,” hovoria tvorcovia bláznivej komédie, ktorú režíroval Michal Spišák. ”Motívov a tém je v tejto hre neúrekom, všetky sa však točia hlavne okolo vzťah: muž a žena,” ozrejmuje Marek Majeský, ktorý sa publiku predstaví ako Milt Manville. “Cez deň je to burzový maklér, v noci pracuje v zberných surovinách a starinárstve. Postava je výborne, šťavnato napísaná a skvele sa mi ako hercovi interpretuje,” pokračuje. Vďaka Miltovi a Láááske precestoval Majeský celé Slovensko. “Na základe ohlasov, ktoré sme takto nezbierali si dovolím neskromne tvrdiť, že sa nám podarilo stvoriť kvalitnú a divákmi obľúbenú divadelnú komédiu,” uzatvára.

 2. 2. (sobota)

Miesto: MSKŠ, Námestie Andreja Hlinku č.1, Zlaté Moravce

Štart: 18:00 hod.

Vstupenky: bit.ly/Laaaska0202 a tiež v pokladni MSKŠ Zlaté Moravce

Event Facebook


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button