AktualityPre detiŠkoly

MŠ Štúrova: Mikuláš

poradna

Po roku sme sa opäť dočkali. 
5. decembra 2018 nastal znova ten čas, na ktorý sa najviac tešia všetky deti. Najobľúbenejšie vystúpenie, na konci ktorého čaká všetky poslušné deti sladká odmena.

Priestory materskej školy sa po roku znova rozvoňali vianočným punčom, ktorý spolu s mastným chlebom s cibuľou pripravili na občerstvenie pani kuchárky. Mamičky  a babičky sa zas postarali o sladké, voňavé, vianočné pečivo a tak veselé, sviatočné popoludnie plné básní a tanca mohlo začať.

Mikuláš so svojimi pomocníkmi čertíkom a anjelikom to pozorne sledovali, aby každého spravodlivo odmenili. A vyzerá to tak, že všetko bolo ako má byť, lebo každé dieťa nakoniec odchádzalo zo škôlky domov s rozžiarenými očkami a balíčkom v ruke.

V priestoroch materskej školy sa konala Mikulášska burza, kde sa predávali výrobky našich šikovných škôlkarov a rovnako aj výrobky, ktorými prispeli do burzy rodičia. Všetkým, ktorí akoukoľvek formou podporili materskú školu veľmi pekne ĎAKUJEME!

Celý kolektív Materskej školy na Štúrovej ulici v Zlatých Moravciach, Vám prajem krásne a príjemné vianočné sviatky .

MŠ Štúrova
Ivana Micheličová

[ngg src=”galleries” ids=”1015″ display=”basic_thumbnail”]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button