AktualityŠkoly

MŠ ŠTÚROVA: ĽUDOVÉ DETSKÉ HRY A DEŇ MATIEK

poradna

Piatok 17.05.2019 patril v našej materskej škole ku dňom, kedy sa navzájom prelína minulosť s prítomnosťou, dospelosť s detstvom.  Mnoho rodičov sa počas vystúpenia vrátilo aj do svojich detských čias a zaspomínali si na hry  a piesne, ktorými sa aj oni počas svojho detstva zabávali. 

Hoci nám počasie neprialo a toto ľudové popoludnie sa nemohlo uskutočniť, ako už tradične býva na školskom dvore, všetko nakoniec dobre dopadlo. 

Vystúpenie sa konalo v telocvični na Obchodnej akadémií v Zlatých Moravciach. Aj touto formou chceme veľmi pekne poďakovať pani riaditeľke Ing. Eve Hornej za to, že nám počas týchto upršaných májových dní poskytla ich priestory.  Za pomoc ďakujeme aj pani Ing. Martine Trubinskej a pánovi Mgr. Ľubomírovi Balkovi. 

V takejto príjemnej atmosfére si deti a rodičia užili pásmo ľudových hier, ktoré sa deti voľakedy hrávali. Samozrejme nemohli sme zabudnúť na mamičky, ktoré v máji oslávili svoj sviatok a preto každé dieťa namaľovalo svoju mamičku a tieto „naše“ mamičky nám vyzdobili priestor . Pri týchto krásnych obrázkoch sa deťom veselo spievalo, tancovalo aj recitovalo a všetci si zaslúžili poriadny potlesk. 

Nakoniec deti odovzdali mamičkám darček – črepník plný kvietkov a spoločne s rodičmi odchádzali s veselými tváričkami domov. 

MŠ Štúrova
Ivana Micheličová

[ngg src=”galleries” ids=”1040″ display=”basic_thumbnail”]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button