AktualityŠkoly

Tatranský kuchár

poradna

Dňa 3.5. 2019 sa na Štrbskom Plese konala medzinárodná súťaž Tatranský kuchár, kde sa stretlo 16 tímov v juniorskej kategórii. Ako každý rok, tak aj tento sme sa prihlásili do tejto súťaže, aby sme otestovali svoje zručnosti a kreativitu našich kuchárov – študentov SOŠ obchodu a služieb.

Po príprave súťažného jedla podľa vlastného receptu a fantázie a jeho prezentácie formou fotografií nás pozvali priamo do Tatier. Pri jeho príprave museli byť použité netradičné suroviny – smrekové výhonky, prepelica a šafrán.

Aj keď konkurencia bola veľká, oko porotcov prísne a príprava jedla náročná, naši študenti Katarína Sviteková a Erik Kuruc veľmi dobre reprezentovali našu školu a tiež región. Katka Sviteková získala v silnej konkurencii bronzové umiestnenie a Erik Kuruc bol za svoju snahu odmenený diplomom. Študentom blahoželáme a ďakujeme za šírenie dobrého mena našej školy.

[ngg src=”galleries” ids=”1039″ display=”basic_thumbnail”]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button