AktualityŠkoly

Maľovanie na Pribinke

poradna

Všetci žiaci s nadšením očakávali, keď sa list v kalendári otočí na stranu, kde bude svietiť dátum 28. jún 2019. Ten deň prišiel! Naši žiaci sa rozbehli v ústrety prázdninám, aby si oddýchli od plnenia školských povinností a načerpali dostatok energie do nového školského roka.

Hoci oni oddychovali, na Pribinke sa čosi dialo. Šikovní maliari pracovali v plnom nasadení, aby žiakov v septembri privítali triedy v novom šate a chodby krásne čisté, vymaľované. 

Škola je miestom, kde deti trávia počas celého roka väčšinu svojho času. Je preto dôležité, aby sa v nej cítili čo najlepšie a najpríjemnejšie. Záleží nám na pohodlí a na tom, ako sa u nás naši žiaci cítia. Preto bolo pre nás samozrejmosťou vymaľovať vnútorné priestory školy. Prvá časť začala ešte počas jarných prázdnin, kedy sa vymaľovalo druhé poschodie. Počas letných prázdnin sa pokračovalo prvým pochodím a respíriom školy. Veríme, že žiaci budú s konečným výsledkom spokojní a budú chodiť do svojej školy a triedy s úsmevom na tvári. 

Tešíme sa na nový školský rok, ktorý bude určite opäť plný množstvom neopakovateľných zážitkov. Našim žiakom v ňom želáme veľa energie, síl, radosti a spokojnosti. 

„Oblečme si úsmev, jedna veľkosť sedí všetkým.“ 

ZŠ, Pribinova 1, Zlaté Moravce 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button