AktualityOznamy

Spomienka na Gábora Deáka

poradna

Dňa 14.8.2019 uplynie 55 rokov, čo nás – manželku Teréziu, syna Ladislava, dcéru Zuzanu a syna Teodora navždy opustil náš milovaný manžel a  otec Gábor Deák v najkrajšom veku svojho života – 32 rokov. 

Bol mladý, plný života, elánu, lásky, pripravený žiť svoj život na plno. Chcel vychovávať svoje tri deti po boku milovanej manželky. Pracoval v n.p. Calex, ako konštruktér. Miloval motorky a popri  práci v Calexe pracoval tiež ako externý učiteľ vo Zväzarme, kde vyučoval jazdu na motorke. Kto si ho pamätá, určite pamätá aj prvomájové sprievody a alegoricke vozy na ktoré bol pyšný a ktorých súčasťou bol práve on Gábor Deák . 

MOTORKA jeho druhá veľká láska sa mu stala osudnou, keď 14 augusta 1964 cestou do práce práve ONA ho sklamala a tragickú nehodu, ktorá sa stala neprežil. 

Jeho srdce dotĺklo a nám ostali len matné spomienky, fotografie a príbehy, ktoré nám pripomínala  mamička, nakoľko naša pamäť bola  vo veľmi  v rannom veku – syn Teodor 2 roky, ja dcéra Zuzana  4 roky a syn Ladislav 8 rokov.  

Naša mamička Terézia, povolaním učiteľka ZDŠ nás vychovávala sama a môžem povedať, že veru nič  nám nechýbalo. Zahŕňala nás láskou a vždy nám vštepovala lásku aj k nášmu Otcovi.  Vďaka za to MAMI. 

Kto Ste poznali Gábora Deáka, venujte mu prosím tichú spomienku. 

Navždy ostane v našich srdciach. 

Ďakujem, dcéra Zuzka 


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button