AktualityŠkoly

Školské Majstrovstvá okresu Zlaté Moravce žiakov a žiačok v zrýchlenom šachu

poradna

Po dlhých rokoch sa znovu podarilo obnoviť školské Majstrovstvá okresu Zlaté Moravce žiakov a žiačok v zrýchlenom šachu. Ako prvým hostiteľom a usporiadateľom bola dňa 21.11.2019 ZŠ na Robotníckej ulici v Zlatých Moravciach.

Turnaj prebiehal v troch kategóriách – žiaci a žiačky základných škôl a žiaci stredných škôl. Turnaj slávnostne otvorila Mgr. Mária Herdová, riaditeľka školy, ktorá patrila kedysi majsterkám v kategórii žiakov.
Žiaci a žiačky hrali v deviatich kolách. V kategórii žiačok ZŠ zvíťazila Adriana Lišková zo ZŠ Obyce, druhé miesto získala Nina Šutková zo ZŠ, Robotnícka 25, Zlaté Moravce. V kategórii žiakov ZŠ si prvé miesto vybojoval Marko Gunda zo ZŠ Obyce, druhé miesto patrí Patrikovi Bernátovi a tretie Jakubovi Kozolkovi, obaja chlapci navštevujú ZŠ na Robotníckej ulici v Zlatých Moravciach. Treťou kategóriou boli žiaci SŠ. Prvé miesto získal Adrián Gajdoš, druhé Peter Kohajda zo SOŠ technickej v Zlatých  Moravciach. Víťazi postupujú na Majstrovstvá kraja.
Víťazom gratulujeme a prajeme, aby v nadšení pre šach pokračovali naďalej.

Ing. Milan Šumný, ZŠ Robotnícka 25, Zlaté Moravce


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button