AktualityŠport

Halové ME v pozemnom hokeji žien Championship III

poradna

V dňoch 24.-26.01.2020 sa konali halové ME v pozemnom hokeji žien Championship III.
Slovensko dostalo možnosť toto podujatie organizovať a tak sa aj stalo.

Počas troch dní sa v športovej hale Dom športu Bratislava odohralo 21 zápasov. Nás zaujímali hlavne tie, kde sa naše dievčatá pod vedením trénera Franka Geersa (NL), pobili o každý bod. Nakoniec zo šiestich zápasov vyhrali tri a skončili na 4.mieste. Na postup do Championship II. to nestačilo (postupujú prvé dva tímy), ale určite si zaslúžia pochvalu za výkon, ktorý podali v každom jednom zápase. Z klubu KPH HOKO Zlaté Moravce sa do výberu dostali štyri hráčky, brankárka Natália Líšková, obrankyňa Martina Šurinová, útočníčka Gabriela Šurinová a krídlo Vanessa Čapová.  Gabika Š. strelila 6 gólov a Vanesska Č. dala 2 góly. V tíme sme mali aj Marianu Mankoveckú v úlohe vedúcej tímu.
V hľadisku nechýbali ani deti z nášho klubu, ktoré sa prišli pozrieť na svoje vzory. Na záver turnaja videli na vlastné oči našu ministerku školstva, ako odovzdáva ceny najlepším tímom.

Naše výsledky:

  • SLOVENSKO – DÁNSKO 4:1
  • SLOVENSKO – FÍNSKO 10:0
  • SLOVENSKO – ÍRSKO 3:4
  • SLOVENSKO – ŠPANIELSKO 0:11
  • SLOVENSKO – PORTUGALSKO 1:3
  • SLOVENSKO – SLOVINSKO 8:0

kph.hoko


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button