AktualityKoronavírus

Zasadnutie Krízového štábu v meste Zlaté Moravce 27. 3. 2020

poradna

Zasadnutie Krízového štábu v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 27. 3. 2020 /piatok/ o 8.00 hod. na MsÚ Zlaté Moravce.

Člen krízového štábu informoval prítomných, že bola zabezpečená dezinfekcia nasledovných objektov – administratívnej budovy Technické služby mesta, šatní, dielní, Na skládke KO budova vážnice. Na mestskom cintoríne budova domu smútku, kvetinárstvo, sklad a kancelárske priestory správy cintorína. Okrem toho bola dezinfikovaná mestská tržnica a mestské WC.

  • – Krízový štáb mesta komunikoval so zástupcom Krízového štábu Nemocnice Zlaté Moravce a.s. vo veci zriadenia odberov vzoriek na vírus COVID 19 v nemocnici Zlaté Moravce, o čom informoval centrálny Krízový štáb SR na svojej tlačovej besede. Vyjadrenie vedenia nemocnice a.s. Zlaté Moravce bolo, že zatiaľ nedisponujú informáciou z Ministerstva zdravotníctva SR o postupe zriadenia odberného miesta vzoriek na COVID-19 v priestoroch nemocnice Zlaté Moravce a.s.. V prípade nových informácií v danej veci budú bezodkladne informovať Krízový štáb mesta.
  • – Krízový štáb mesta zhodnotil distribúciu ochranných rúšok pre obyvateľov nad 65 rokov. Za včerajší deň bolo distribuovaných 568 rúšok. V mestskej časti Chyzerovce a v mestskej časti Prílepy bola zabezpečená distribúcia ochranného rúška všetkým občanom nad 65 rokov. Distribúcia ochranných rúšok pokračuje aj dnešným dňom a aj počas víkendu.
  • – V rámci rokovania Krízového štábu sa realizoval konferenčný hovor s prednostkou OÚ Zlaté Moravce o aktuálnej situácii a opatreniach na území mesta Zlaté Moravce.
  • – Krízový štáb o aktuálnej situácii komunikoval aj s vedením OO PZ Zlaté Moravce.
  • – Primátor mesta informoval členov Krízového štábu, že dnes v odpoludňajších hodinách prebehne dezinfekcia priestorov budovy Mestského úradu.
  • – Krízový štáb rozhodol o ďalšom fungovaní Mestského úradu. Oznam pre občanov s informáciami o jeho fungovaní, budú zverejnené na web stránke mesta.

Chcete vedieť o všetkom? Aktivujte si notifikácie


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button