AktualityKoronavírus

DENIMS s.r.o. darovala Mestu Zlaté Moravce ochranné rúška

poradna

Zasadnutie Krízového štábu COVID-19 v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 23. 4. 2020 /štvrtok / o 8.00 hod. na MsÚ Zlaté Moravce.

  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice Zlaté Moravce a.s. a prednostku OÚ Zlaté Moravce ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Podľa ich vyjadrenia v súčasnej dobe neevidujú žiadnu zmenu.
  • Primátor mesta informoval členov krízového štábu, že spoločnosť DENIMS s.r.o. darovala Mestu Zlaté Moravce viackrát použiteľné ochranné rúška v počte 260 ks.
  • Krízový štáb informuje občanov mesta ohľadom opatrení, prijatých v meste a na mestskom štadióne (stan CO). Uvedené opatrenia sú realizované len z preventívnych dôvodov a na základe nariadení ústredných štátnych orgánov SR ( MV SR, ÚVZ SR atď.). Nejde o zhoršenie epidemiologickej situácie COVID-19 v našom meste.
  • Krízový štáb mesta prerokoval návrh, ktorý predložila vedúca ekonomického oddelenia v nasledovnom znení:
    „Z dôvodu predpokladaného nenaplnenia vlastných rozpočtovaných príjmov v roku 2020 Mesto Zlaté Moravce pripraví rozpočtové opatrenie mesta a usmerní ním zriadené rozpočtové a príspevkové organizácie na viazanie rozpočtových prostriedkov v schválenom rozpočte mesta a ROPO na rok 2020 v súlade s § 14 zákona č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov.“
  • MOPS zabezpečí distribúciu informačných letákov vydaných ÚVZ SR – ako znížiť riziko infekcie koronavírusom, ktoré boli poskytnuté prednostkou Okresného úradu Zlaté Moravce.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button