AktualityŠkoly

Odkaz EKO hliadky z Pribinky 

poradna

Korona nás 16. 3. 2020 vyhnala zo škôl a zatvorila nás doma. Zo strachu sme sa všetci zodpovedne zdržiavali doma, obmedzili sme aj nákupy potravín len na tie najnutnejšie, s priateľmi a rodinou sme sa kontaktovali len cez mobil alebo internet. Aj učenie sa prispôsobilo situácii a vyučovanie prebieha online. 

Napriek tomu, že školy sú zatvorené, školský areál a ihriská sú verejnosti k dispozícii. Postupné uvoľňovanie opatrení  očividne niektorí ľudia pochopili po svojom. Zhromažďovali sa na našom školskom dvore, veselo sa bavili, dopriali si občerstvenie ako na pikniku,  no zabudli na to podstatné – vziať si so sebou pri odchode všetko, či si priniesli ☹.

Od 1. júna sa opäť otvorí brána školy pre žiakov. Deti sa už tešia. Ministerstvo odporúča vyučovanie vonku, no je smutné, že by nás na školskom dvore čakalo smetisko, o ktoré nikto neprosil. 

Naša EKO hliadka už areál školy upratala a návštevníkom školského areálu odkazujeme:

„Sme radi, že sa vám na našom dvore páči, no uvedomte si, prosím, že my deti sa o okolie školy počas roka pravidelne staráme! Vážte si našu starostlivosť a po návšteve areálu našej školy či ihriska si dobre skontrolujte, či máte okrem mobilu a kľúčov aj ODPADKY!!!!!!“

EKO hliadka Zelenej školy na Pribinke 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button