AktualityKoronavírus

Zasadnutie Krízového štábu v meste Zlaté Moravce 20. 7. 2020

poradna

Zasadnutie Krízového štábu COVID-19 v meste Zlaté Moravce,ktoré sa konalo dňa 20. 7. 2020 /pondelok/ o 8.00 hod. v MSKS v Zlatých Moravciach

  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice Zlaté Moravce a.s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica Zlaté Moravce a.s. uviedla, že nebola zaznamenaná žiadna zmena.
  • Regionálny úrad verejného zdravotníctva Nitra informoval Krízový štáb COVID-19, že v meste Zlaté Moravce ani v okrese Zlaté Moravce nebol evidovaný žiadny nový pozitívny prípad na COVID-19.
  • Krízový štáb mesta telefonicky preveril aktuálnu situáciu v DOS a ZOS. Mgr. Bošiaková informovala Krízový štáb COVID-19, že sociálne zariadenia fungujú v bežnom režime v súlade s aktuálne platnými opatreniami.
  • Pitná voda pre MRK v mestskej časti Chyzerovce je zabezpečovaná naďalej ako každý týždeň v pondelok a vo štvrtok. Na výdaj dohliada Miestna občianska hliadka.
  • Dňa 16.7.2020 prebehla dezinfekcia všetkých verejných detských ihrísk v meste ako aj v mestský.ch častiach. Okrem .dezinfekcie bolo zabezpečené sa zabezpečilo doplnenie piesku v niektorých pieskoviskách.
  • Ochranné pracovné prostriedky pre pracovníkov DOS, ZOS a Mestskej polície sú zabezpečené a priebežne dopÍňané.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button