AktualityKoronavírus

Vianočné trhy a Vítanie Mikuláša sú zrušené z dôvodu aktuálnej pandemickej situácie

poradna

Zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce (vybraní členovia a prizvaní hostia), ktoré sa konalo dňa 26.11 2020 /štvrtok/ o 10,00 hod. v MSKŠ v Zlatých Moravciach

  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice AGEL Zlaté Moravce a.s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica AGEL Zlaté Moravce a.s. uviedla, že naďalej poskytujú zdravotnú starostlivosť s prihliadnutím na epidemiologickú situáciu COVID-19. Naďalej zabezpečujú prevádzku odberného miesta na bezplatné testovanie občanov antigénovými testami počas pracovných dní v čase od 11,00 hod. – do 15,00 hod.
  • Všetky kultúrne podujatia, ktoré boli plánované v tomto období sú buď zrušené, alebo presunuté na neskorší termín. Kultúrne akcie – Adventné nedele, Vianočné trhy a Vítanie Mikuláša sú zrušené z dôvodu aktuálnej pandemickej situácie. Bližšie informácie ohľadom kultúrnych podujatí sú zverejnené na web stránke www.zlatemoravce.eu
  • Krízový štáb mesta telefonicky preveril aktuálnu situáciu v DOS a ZOS. Vedúca sociálnych zariadení Mgr. Bošiaková informovala, že v sociálnych zariadeniach sú dodržiavané všetky hygienické opatrenia a aktuálne nariadenia vydané Regionálnym úradom verejného zdravotníctva.
  • Školy a školské zariadenia v pôsobnosti Mesta Zlaté Moravce fungujú v súlade s nariadeniami Ministerstva školstva SR. Základná škola Pribinova zriadila jednu triedu pre žiakov II. stupňa zo sociálne znevýhodneného prostredia. Ostatní žiaci II. stupňa sa vzdelávajú zatiaľ dištančne.
  • Ďalšie zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce sa bude konať podľa potreby a vývoja situácie COVID-19.

 

Sleduj náš oficiálny INFO YouTube kanál ↓↓↓

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button