AktualityKoronavírus

Na Silvestra sa oslavy na Námestí Andreja Hlinku neuskutočnia

poradna

Zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce (vybraní členovia a prizvaní hostia), ktoré sa konalo dňa 11. 12. 2020 /piatok/ o 8.15 hod. v MSKŠ v Zlatých Moravciach

  • Krízový štáb mesta telefonicky preveril aktuálnu situáciu v DOS a ZOS. Vedúca sociálnych zariadení Mgr. Bošiaková informovala, že situácia je bez zmien. V sociálnych zariadeniach sú dodržiavané všetky hygienické opatrenia a nariadenia vydané Regionálnym úradom verejného zdravotníctva.
  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice AGEL Zlaté Moravce a. s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica AGEL Zlaté Moravce a. s. reagovala, že prevádzka nemocnice je v štandardnom režime v súlade s nariadeniami a opatreniami ÚVZ SR.
  • Vzhľadom na aktuálnu epidemiologickú situáciu COVID-19 sa oslavy Nového roku 2021 spojené s ohňostrojom na Námestí Andreja Hlinku  neuskutočnia.
  • Privátne odberné miesto na COVID-19 na ul. Bernolákovej funguje v pondelok až v piatok od 8.00 hod. do 16.00 hod. Na základe požiadavky poslancov MsZ prednesenej na 15. zasadnutí MsZ Mesto upraví a vytvorí bezpečný koridor pre občanov čakajúcich na odber a na výsledky testovania.
  • Krízový štáb mesta upozorňuje prevádzkovateľov reštauračných zariadení, barov a kaviarní, aby dodržiavali nariadenia vydané ÚVZ SR.
  • Ďalšie zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce sa bude konať podľa potreby a vývoja situácie COVID-19.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button