Aktuality

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce aktuálnu pandemickú situáciu zvláda

poradna

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce, vzhľadom na súčasnú II. vlnu pandémie koronavírusu hneď od začiatku promptne zareagovala a prijala viaceré organizačné opatrenia. Vďaka nim sa darí chod nemocnice udržať a čo je potešiteľné, v posledných dňoch nemocnica zaznamenala výrazné zlepšenie aktuálneho stavu.

„Znížil sa nám počet pozitívnych pacientov aj zamestnancov i keď stále ostáva obmedzená  prevádzka jednotky intenzívnej starostlivosti oddelenia vnútorného lekárstva. Prevádzka na špecializovaných ambulanciách je bez akýchkoľvek obmedzení,“ uviedla poverená riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce MUDr. Nina Horniaková. ,,K dnešnému dňu evidujeme celkovo  5 pozitívne  testovaných  pacientov, 3 pacienti sú suspektní. Pacienti s koronavírusom sú hospitalizovaní na samostatnom  reprofilizovanom COVID oddelení,“ dodala MUDr. Horniaková.  Aktuálne pozitívnych zamestnancov na koronavírus je 7 a jeden zamestnanec je v povinnej karanténne. V nemocnici stále platia prísne epidemiologické opatrenia, zákaz  návštev pacientov a povinné je na vyšetrenia sa vopred objednať.   

Všetci pacienti, ktorí do nemocnice prichádzajú musia prejsť triážou, pri ktorej pomáhajú v  čase od 6.00 hod do 22.00 hod príslušníci Ozbrojených síl SR kvôli rýchlemu, bezproblémovému a predovšetkým  bezpečnému usmerneniu pacientov.  


 

Sleduj náš oficiálny INFO YouTube kanál ↓↓↓

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button