AktualitySamospráva

Poverenie riadiť Technické služby dostal Branislav Varga

poradna

Po náhlej a nečakanej smrti riaditeľa Technických služieb Jána Koristu muselo vedenie mesta nájsť jeho dočasného nástupcu. Primátor Dušan Husár udelil poverenie Branislavovi Vargovi.

Branislav Varga (41) sa stal novým povereným riaditeľom Technických služieb. Poverenie dostal od 11. januára 2021. „Stalo sa tak po nečakanom a o to smutnejšom úmrtí doterajšieho riaditeľa Jána Koristu, ktorému aj touto cestou chcem poďakovať za jeho prácu, ktorú odviedol pre mesto a občanov Zlatých Moraviec,“ vyjadril sa Varga.

Ako ďalej povedal, v súčasnej neľahkej dobe poznačenou pandémiou COVID-19 je jeho hlavným cieľom zachovať chod Technických služieb v štandardnom režime. „ Okrem vývozu komunálneho odpadu a separovaného zberu nám v tomto období pribudla zimná údržba ciest a chodníkov. Aj pri vysokom počte absencií našich zamestnancov spôsobených ochorením, sú tieto činnosti zabezpečené,“ ubezpečil nový riaditeľ.

Branislav Varga pracuje v zlatomoraveckých Technických službách od roku 2011, kedy nastúpil na pozíciu vedúceho skládky komunálneho odpadu. Neskôr pracoval štyri roky ako riaditeľ podniku a následne zastával funkciu vedúceho pre prevádzky verejného osvetlenia, separovaného zberu  a skládky komunálneho odpadu. Najnovšie poverenie na riadenie Technických služieb mu bolo udelené na dobu tri mesiace. Po tomto období mu môže byť primátorom mesta opätovne predĺžené.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button