AktualityKomerčné články

Zlaďte pánske topánky s jarnými štylizáciami

poradna

(Sponzorovaný článok)

Na jar chce každý osviežiť svoj vzhľad a pôsobiť tak módne a noblesne. Páni však často majú problém so zladením správnej obuvi so štylizáciou, preto sme sa dnes rozhodli trochu im pomôcť a navrhnúť, ako zvoliť topánky, ktoré sa hodia k outfitu, aby vyzerali skvele v každej situácii.

Športový, mestský vzhľad každý deň

Štylizácia v športovom štýle je predovšetkým o pohodlí. Správne zladené kúsky oblečenia nám poskytnú nielen pohodlie, ale aj módny vzhľad. Aby to však celé vyzeralo štýlovo, je potrebné zvoliť si správnu obuv. Ak nosíme voľné vreckové nohavice, teda populárne nohavice so zníženým rozkrokom, vyrobené z teplákovej látky a na vrchu mikinu s kapucňou alebo tričko, najlepšou obuvou budú sneakersy. V takejto štylizácii si môžeme dovoliť veľkú dávku voľnosti, takže si môžeme ľahko zvoliť topánky s výraznými farbami alebo neobvyklým originálnym dizajnom – topánky sa tak stanú dôležitým akcentom nášho vzhľadu.

V prípade outfitu pozostávajúceho z rifľových joggerov, mikín s kapucňou alebo obliekaných cez hlavu, môžeme si obuť sneakersy alebo tenisky.

Smart casual – do kancelárie alebo na neformálne stretnutia

Štýl smart casual je veľmi obľúbený, pretože zaručuje elegantný vzhľad a zároveň zaisťuje pohodlie. Umožní Vám to vytvoriť kancelársky, polo formálny look bez toho, aby ste sa vzdali svojich obľúbených predmetov v šatníku, a tiež Vám umožní prejaviť sa svojím vzhľadom.  Medzi obľúbené smart casual kombinácie patrí štylizácia založená na džínsoch alebo nohaviciach z jednoduchého materiálu v kombinácii s tričkom a sakom alebo voľnou košeľou s golierom, ktoré budú perfektne ladiť k pánskym poltopánkam ale takisto k sneakersom v klasickom strihu. V teplejších dňoch však môžete k týmto štylizáciám založiť nazúvacie topánky.

Ak sa nám naopak páči elegantné ležérne oblečenie s trochu elegantnejším charakterom, zvoľte kožené, klasické pánske poltopánky – budú perfektne ladiť so štýlom materiálových nohavíc s pukom, vrátane tých v neobvyklých farbách.

100% elegancie

V živote každého muža sú situácie, v ktorých sa musí prezentovať mimoriadne elegantne. Môžu to byť všetky druhy rodinných príležitostí alebo verejných osláv, ale aj každodenná práca, ak si práca vyžaduje obchodný vzhľad. Potom musí byť štylizácia nielen veľmi šikovná a elegantná, ale aj prepracovaná do najmenších detailov, pretože tu nie je priestor pre náhodné kombinácie. Bez ohľadu na sezónu alebo počasie sa mužský elegantný outfit skladá z obleku a zladených nohavíc, košele s kravatou a dokonale čistých, kožených poltopánok. Pamätajte, že k nohaviciam sa nijako dobre nehodia nijaké topánky, aj keď je vonku veľmi teplo. V chladnejších jarných dňoch, keď sa teploty blížia k nule, a v takomto outfite budeme musieť tráviť veľa času vonku, môžeme zvoliť elegantné pánske čižmy alebo čižmy chelsea vyrobené z kvalitnej kože.

Správne prispôsobenie obuvi štylizácii zaručuje nielen dokonalý vzhľad, ale aj skvelú náladu a sebavedomie bez ohľadu na okolnosti.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button