AktualityKomerčné článkyKoronavírus

Secop opätovne pretestuje svojich zamestnancov

poradna

Najväčší zamestnávateľ v zlatomoraveckom okrese spoločnosť Secop v priebehu decembra pristúpila k individuálnemu testovaniu svojich zamestnancov na ochorenie Covid-19. Pred celozávodnou dovolenkou organizačný tím začal s prípravami a koordináciou celoplošného testovania zamestnancov po návrate na pracovisko po vianočných sviatkoch, o ktorom boli všetci zamestnanci včas informovaní.

V dňoch 4., 5. a 11. januára 2021 sa uskutočnilo celoplošné testovanie zamestnancov závodu a zamestnancov vybraných dodávateľov. Za tieto tri dni sa podarilo pretestovať celkovo 608 zamestnancov. 

“Cieľom testovania bolo spoločne prispieť k bezpečnosti pracovísk po celozávodnej dovolenke, zachytiť a eliminovať možný prenos nákazy z domáceho prostredia na pracoviská,“ uviedol riaditeľ Ľudských zdrojov Pavol Cedzo.

Počas tohto týždňa sa spoločnosť pripravuje na opätovné testovanie svojich zamestnancov, ktoré spúšťa od stredy 20.1.2021. Zapojí sa tým do celoplošného testovania v rámci okresu Zlaté Moravce, aj vďaka významnej podpore primátora mesta a prednostky okresného úradu. Opakovaným testovaním v nadchádzajúcich týždňoch spoločnosť verí, že okrem už skôr prijatých a stále platných prísnych epidemiologických opatreniach na pracoviskách prispeje k ďalšiemu zabráneniu šírenia nákazy Covid-19 a ochrane svojich zamestnancov a ich rodín.

Spoločnosť Secop patrí medzi globálnych výrobcov hermetických kompresorov v segmentoch ako domáce spotrebiče, komerčné využitie v maloobchode, ale tiež aj pre mobilné chladiace zariadenia poháňané batériou, ktoré sa využívajú v automobiloch, lodiach a podobne. Okrem montáže finálnych výrobkov sa vo firme vyrábajú aj všetky komponenty, ako sú statory, rotory, mechanické diely, lisované diely a elektrické príslušenstvo. V rámci skupiny Secop Group je závod v Zlatých Moravciach najväčším a najdôležitejším závodom, ktorý aktuálne zamestnáva viac ako 780 zamestnancov v oblasti výroby, vývoja produktu, logistiky a podporných administratívnych útvarov.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button