AktualityKoronavírus

Odberové miesta zriadené Mestom Zlaté Moravce sú pripravené na testovanie

poradna

Zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce (vybraní členovia a prizvaní hostia), ktoré sa konalo dňa 12. 2. 2021 /piatok/ o 10,30 hod. v MSKŠ v Zlatých Moravciach

  • Primátor mesta v rámci zasadnutia Krízového štábu mesta kontaktoval prednostku OÚ v Zlatých Moravciach a informoval ju o tom, že odberové
    miesta zriadené Mestom Zlaté Moravce sú pripravené na testovanie občanov antigénovými testami na COVID-19.
  • Krízový štáb mesta telefonicky kontaktoval zástupca spoločnosti Laser therapy, k.s. a informoval, že v súčasnej dobe zatiaľ nemajú v rukách všetky potrebné povolenia na prevádzku stáleho Mobilného odberového miesta v priestoroch Centra voľného času a z uvedeného dôvodu nevie zabezpečiť testovanie občanov mesta podľa plánu.
  • Na základe uvedeného sa Krízový štáb mesta rozhodol, že v sobotu 13.2.2021 v priestoroch Centra voľného času zabezpečí prevádzku odberového miesta na testovanie ochorenia COVID-19 Mesto Zlaté Moravce. Odberový tím bude občanom mesta k dispozícii v sobotu od 8,00 hod. do 18,00 hod. Posledný odber pred obedom bude 11,45 hod. , posledný odber pred ukončením prevádzky bude 17,30 hod.
  • Na všetkých odberových miestach prevádzkovaných počas víkendu v meste Zlaté Moravce bude fungovať COVID SEMAFÓR. Občania si tak budú môcť pozrieť vyťaženosť a čakaciu dobu na jednotlivých odberových miestach. Informácie týkajúce sa COVID SEMAFÓRU budú zverejnené aj na web stránke Mesta Zlaté Moravce.
  • Krízový štáb mesta žiada občanov, ktorým je z dôvodu pozitívneho výsledku na ochorenie COVID-19 nariadené dodržiavanie karanténnych opatrení, aby sa testovania nezúčastňovali.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button