AktualityKoronavírus

Výzva lekárom, zdravotným sestrám a záchranárom NSK

poradna

Výzva lekárom, zdravotným sestrám a záchranárom NSK na personálne zabezpečenie očkovania proti ochoreniu SARS-CoV-2

Nitriansky samosprávny kraj bol poverený Ministerstvom zdravotníctva Slovenskej republiky na zabezpečenie koordinácie očkovania vakcínou proti ochoreniu SARS-CoV-2 v spolupráci s mestami a obcami v jeho územnej pôsobnosti. Kľúčovým faktorom pri zriadení veľkokapacitného očkovacieho centra na území samosprávneho kraja je personálne zabezpečenie lekármi, zdravotnými sestrami a záchranármi, ktorí budú vykonávať očkovanie.
Vážení poskytovatelia zdravotnej starostlivosti, sme presvedčení, že pandémiu je možné zvládnuť jedine masívnym očkovaním obyvateľstva, preto si dovoľujeme požiadať Vás o pomoc. Potrebujeme lekárov a zdravotné sestry, ktorí budú vykonávať očkovanie vo veľkokapacitnom centre podľa svojich časových možností. Samosprávny kraj bude nápomocný pri riešení zástupu Vašej ambulancie v prípade, že bude potrebné očkovať aj počas pracovných dní (piatok, sobota, nedeľa).
Za technické vybavenie VKOC, zabezpečenie priestoru, logistika, materiálno-technické zabezpečenie, osobné ochranné pomôcky zodpovedá Nitriansky samosprávny kraj.
V prípade Vášho záujmu Vás prosíme kontaktovať úsek lekára NSK na telefónnom čísle.: 0911/955 993 alebo 0903/430 063, pripadne e-mailom na adresu: martin.bencek@unsk.sk.
Detaily týkajúce sa finančnej odmeny a ďalších náležitostí dostanú všetci zaregistrovaní poskytovatelia zdravotnej starostlivosti v osobitnej správe od Nitrianskeho samosprávneho kraja a budú porovnateľné s inými samosprávnymi krajmi.

Verime, že spoločnými silami sa nám podarí nad pandémiou zvíťaziť.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button