AktualityKomerčné články

Ako správne hydratovať pokožku?

poradna

Túžite po dokonale čistej a hydratovanej pleti, ktorá bude počas celého dňa žiariť? Rozhodne by ste mali k starostlivosti o svoju pleť zaradiť používanie hydratačných pleťových masiek a prípravkov, ktoré sú účinné pre rozjasnenie pleti alebo pri boji s akné.

Prečo používať sérum?

Sérum je produkt na báze oleja alebo vody, ktorý vďaka výživným látkam a vitamínom dokáže preniknúť hlboko pod pokožku. Správne by ste mali aplikovať menšie množstvo séra. Po absorbovaní séra nezabudnite použiť hydratačný krém. Sérum vyberajte podľa problémov s pleťou, ktoré by ste chceli riešiť. Každé sérum je zamerané na riešenie istého kožnému problému, obsahuje tiež výživné látky, ktoré sú potrebné pre hydratáciu kože. Ak máte aknóznu pleť, taktiež môžete vyskúšať sérum. Samotné sérum dokáže tiež posilniť kožné bunky.

Ako vyriešiť problémy s pleťou?

Starostlivosť o pleť je intenzívna vďaka pravidelnému používaniu pleťových masiek a vybraných produktov, vďaka ktorým si pleť môžeme krásne zhydratovať a rozjasniť. Vhodná pleťová maska by mala pleť dokonale vyčistiť a vyhladiť s potrebnou dávkou hydratácie.


Výber vhodnej pleťovej masky

Neviete si poradiť s výberom pleťovej masky? Veľa vám o správnom výbere napovie stav vašej pleti. Ak máte vysušenú pleť, tak budete potrebovať hydratačnú masku. Pre problematickú pleť s množstvom čiernych bodiek alebo pupienkov je ideálna čistiaca pleťová maska. Aplikovanie pleťovej masky si vyžaduje odlíčenú a čistú pleť, aby sa mohli účinné látky absorbovať do pokožky.

Ak chcete svoju pleť dostatočne hydratovať alebo bojovať s aknóznou pokožkou, tak je potrebná pravidelná starostlivosť, ktorú vám môžu dopriať pleťové masky. Pleťová maska je vhodná pre citlivú, mastnú alebo suchú pleť. Okrem problémov s čiernymi bodkami alebo tvorbou akné, je možné, aby ste vďaka hydratačnému séru spomalili vznik vrások.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button