AktualityKomerčné články

Buďte v balíku s allinpackaging.sk

poradna

Sponzorovaný článok

Ste podnikateľ a hľadáte vhodné obaly na vaše výrobky? Potrebujete si svoje tovary zabaliť do kvalitných a cenovo dostupných obalov, no neviete, na koho sa obrátiť? Tak potom ste tu správne. Pokiaľ sú nosnou kategóriou vášho podnikania práve obaly, obalová technika, baliaci materiál a distribúcia týchto materiálov a tovarov k zákazníkovi, tak na webstránke allinpackaging.sk nájdete všetko, čo budete potrebovať.

Allinpackaging.sk je webovou stránkou, eshopom (a zároveň aj veľkoobchodom pre výrobcov obalov), ktorý disponuje tisíckami rôznych obalov a obalových materiálov. Nájdete tu širokú ponuku rôznych sklenených alebo plastových fliaš, bandasiek, krabíc, téglikov, túb, či rozprašovačov…

Pre potešenie zmyslov

Potravinárske (cateringové) obaly, drevené servírovacie sady, drevené príbory či bambusové slamky sú tiež zahrnuté v ponuke, o ktorú sa môžete zaujímať – najmä ak ste reštaurácia, hotel, či iná gastro prevádzka.

Ak ste kozmetická alebo farmaceutická firma, určite oceníte rôzne tuby, tubusové fľaše, tégliky, malé nádobky na tabletky či obaly na kozmetiku. Ak vyrábate alebo predávate parfumy, tak vás určite zaujmú sklené nádobky s rozprašovačmi, dávkovače rôznych tvarov a veľkostí, a vrchnáky s rôznymi typmi uzáverov a pumpičiek.

Hlavne nezaspať na vavrínoch

Konkurencia na trhu je dnes vo všetkom veľká, a ak chcete mať pred ostatnými aspoň aký-taký náskok, potrebujete kvalitného výrobcu a dodávateľa pre vaše materiály, výrobky, tovary aj služby.

Ak plánujete predávať (alebo už predávate) nejaké fyzické produkty, tak myslite na to, že ešte aj dnes platí, že ´obal predáva´, a na to, aby si ho zákazník kúpil, musí byť obal pútavý a atraktívny. Dnes už zväčša nestačí len to, aby mal pekný tvar, a aby sa ľahko otváral, ale stále viac ľudí dbá napr. aj o jeho ekologickú neškodnosť, recyklovateľnosť či ekologické zlikvidovanie.

Obaly, nádoby, vedrá aj kartóny

Pokiaľ sa zaoberáte predajom a distribúciou vlastných výrobkov, tak viete, že klasické kartónové krabice sú tým typom obalu, ktorý asi nikdy nezanikne. Je to totiž ľahký a pritom pevný obal, do ktorého sa veľa zmestí, a s ktorým sa veľmi ľahko manipuluje.

Keby ste mali problém, vybrať si z toľkého množstva obal ten správny, obchodní zástupcovia z allinpackaging.sk vám radi poradia, ktorý by bol pre vás ten NAJ. Zároveň vám vedia vyjsť v ústrety aj v prípade, že by ste mali špeciálnu požiadavku na niečo ´úplne nové´. ;))


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button