Aktuality

Horoskop na júl 2021 – Yaya

poradna

Prvé dve dekády mesiaca júl má pod palcom Rak. Toto znamenie sa spája so živlom voda. Tento živel nás dosť ovplyvňuje, pretože v našom organizme je cca 60%vody. Vodu potrebujeme k životu. Všetky živé organizmy sú od nej závislé. Voda dokáže liečiť, ale aj ničiť.

Rovnako ako nás dokáže ovplyvniť voda, ovládajú nás aj emócie., či už ich necháme pokojne plynúť, alebo sa v nich zmietame, ako v rozbúrených vodách. Rak ovplyvňuje tráviace ústrojenstvo – žalúdok, dvanástorník, pečeň, žlčník, hruď a mliečne žľazy. Nielen v tomto období by sme nemali zaťažovať svoj tráviaci systém.

Na poslednú dekádu má vplyv Lev, ktorý sa spája so živlom oheň. Oheň dokáže tiež ísť do extrémov. Z pokojného hrejivého do ničivého. Dynamika ohňa predstavuje energiu. Prebúdza akčnosť, podnikavosť, tvorivú silu, odvahu a sebavedomie. Lev vplýva na srdce, krvný obeh a bránicu. Počas tohto obdobia sa snažte o väčší príjem tekutín, minerálov a vyhýbajte sa stresu. Skúste si zlepšiť kvalitu života príjemnými aktivitami.

 

        Kozorožec (22.12. – 20.1.)

V 1. dekáde zvládnete prekážky, ak budete počúvať intuíciu a povzbudíte svoju pozornosť. Použite aj svoju odvahu. Nezabúdajte na morálne hodnoty a nekonajte násilne hrubou silou. Objavia sa konflikty, no podarí sa ich vyriešiť rozumnou argumentáciou. Dajte priestor vyjadriť sa aj druhej strane na váš názor. Pozrite sa na to s nadhľadom a nie s klapkami na očiach. Chráňte si svoj majetok, osobné veci a buďte obozretní na cestách aj v súkromí. Hrozí krádež a podvod.

Potrápiť môže trávenie – žalúdok, nezaťažujte pečeň a žlčník.

Nasledovná 2. dekáda prinesie nové užitočné informácie. Oveľa ľahšie sa vyrovnáte s prekážkami a všetkým, čo vám príde do cesty života. Prijmite a nebojujte. Ľahšie sa pláva po prúde ako proti prúdu. Naučte sa počúvať okolie. Vnímať a akceptovať nielen potreby iných, ale aj vlastné. Nastolením rovnováhy sa vám bude určite ľahšie dýchať. Naháňať sa za materiálnymi vecami, znamená zaťažovať krížovú oblasť.

Ak sa naučíte, že všetko čo ste si nakládli na plecia sa dá aj prerozdeliť a viac ľudí urobí viac ako jeden, vtedy sa vám poďakuje aj chrbtica.

V 3. dekáde sa zamyslite nad tým, kto je hodný vašej náklonnosti a komu venujete svoju lásku a pozornosť. Do popredia totiž vystúpia rôzne vzťahové problémy. Bude potrebné riešiť nielen pracovné, ale aj osobné a to bude vyžadovať kompromisy. Zvládnete to. Rozhodujte sa srdcom. Potom sa vzťahy úspešne zastabilizujú. Vždy je nádej na zlepšenie a treba ju uviesť do praxe. Príjemne poteší menšia výhra či darček.

V zdravotnej dokumentácii môže pribudnúť nová diagnóza.

 

         Vodnár (21.1. – 18.2.)

V 1. dekáde zažijete šok z toho, že načo siahnete, sa nepodarí. Vaše plány sa posúvajú a predstavy sa líšia od skutočnosti. Akceptujte chod udalostí a nebojte sa zmien. Posunú vás ďalej. To, čo nemá pevné základy, nemá zmysel opravovať a zachraňovať. Po čase tam znova nastane trhlina a vracaním sa k tomu istému, sa len oberáte o čas. Ten sa dá využiť aj zmysluplnejšie, ako točiť sa na kolotoči pre škrečka. Je lepšie začať odznova a s pevnými základmi. Prehodnotiť priority a venovať sa tomu, čo naozaj potrebujete a čo chcete. Zachovajte si chladnú hlavu a vybudujte emocionálnu rovnováhu. Budujte si harmonické vzťahy. Spolupráca prinesie viac pozitív ako nezmyselné súperenie, kde zbytočne prichádzate o energiu.

Krátkodobý problém môžete mať s hrdlom a hlasivkami.

V 2. dekáde sa budete cítiť, ako by ste balansovali na lane a nevedeli, čo spôsobí váš ďalší krok. Odvážnym a premysleným konaním na to prídete. Zapojte aj svoj inštinkt. Povedie vás. Stáť na mieste sa nedá. Pád by bol dosť bolestivý. Tým sa vyhnete debaklu z nevydarenej realizácie svojich plánov. Odzbrojíte svojich nepriateľov a odhalíte skryté prekážky. 

Pozor si treba dať na dýchacie ústrojenstvo. Hrozia zápaly. Neuškodí preventívna prehliadka štítnej žľazy.

V záverečnej dekáde sa objavia noví ľudia, ktorí prinesú novú energiu, nápady a užitočné informácie. Ďalším vzdelávaním si môžete rozšíriť obzory, alebo si aspoň upratať v hlave, čo je niekedy ťažšie. Dajte priestor láske. So súčasným partnerom zažijete viac príjemných chvíľ. Oživte svoj vzťah maličkosťami, milým úsmevom, či pohladením. Dôvod sa vždy nájde. Slobodným sa črtá romantický vzťah. Otvorte srdcia láske a rozdávajte ju.

Tak bude aj váš srdcovo-cievny systém spokojnejší. Bude fungovať oveľa lepšie.

          Ryby (19.2. – 20.3.)

V prvej dekáde sa bude vyžadovať vytrvalosť na dokončenie plánov a projektov. Posuniete sa k cieľu tým, že nezostanete v polovici cesty rozmýšľať o tom, že ako je to ešte ďaleko a pochybovať o výsledku. Vyberte si správny pohľad na pohár, či je poloplný, alebo poloprázdny. Vyhnite sa sebadeštrukcii,  nezmyselnému tlaku a manipulácii.

Nerobte iným to, čo nechcete, aby robili vám. Potom sa poteší aj vaše dýchacie ústrojenstvo a bude sa vám ľahšie dýchať.

V druhej dekáde nastávajú zmeny, ktoré treba akceptovať. Neprestávajte kráčať. Prejdete úsek do kopca a pred vami sa ukáže príjemnejšia cesta, po ktorej sa bude kráčať príjemnejšie a optimistickejšie. Premýšľajte nad svojimi rozhodnutiami. Názory treba vyjadriť stručne a jasne. Situácia potom nezostane visieť na mŕtvom bode a nebude sa opakovať, kým sa nevyrieši. Ak je potrebné, vyjednávajte. Radikálne a unáhlené konanie, ničomu neprospeje. Premyslite si stratégiu.

Zdravotný stav si zlepšíte, alebo pokazíte svojou psychosomatikou. To je na každom z vás.

V záverečnej dekáde sa naďalej neodporúča radikálne konanie. Premýšľajte, analyzujte a zoraďte si priority. Na prvom mieste je teraz trpezlivosť. Ak je potrebné, radšej sa prispôsobte a nebojujte s veternými mlynmi. Dlhodobé plány prinášajú ovocie. Tento krát robte rozhodnutia za seba a nie pre radosť iným.

   Odľahčite trávenie, pečeň a obličky.

 

        Baran ( 21.3 – 20.4.)

Začiatok mesiaca budete vnímať ako tmavú noc, kde nevidno ani na krok. Nie každá noc je taká tmavá. Zasvieti hviezda, alebo sa aspoň trošku ukáže Luna. Ak ani to, tak nezúfajte a posvieťte si mobilom. Ak je hmla aj tá po čase ustúpi. Nezúfajte, všetky problémy majú riešenie, aj keď sa teraz nakopili. Čo nemôžete ovplyvniť, neriešte. Riešte to, čo môžete ovplyvniť a čo je vo vašich silách. Nekonajte sebecky. Dajte bokom svoje ego. Nezatvárajte oči pred útlakom a nespravodlivosťou. Ak každý privrie oči, nemôžeme očakávať iný výsledok.

Venujte sa krčnej chrbtici, pleciam, rukám.

Druhá dekáda vytvára ideálne podmienky na všetko, čo si teraz naplánujete. Všetko pôjde ako po masle.  Zmeňte postoj k peniazom a vyhnete sa stratám. Dobré správy, oznámenie svadby, či príjemné pracovné prostredie, to všetko zabezpečí pohodu a konečne si vydýchnete.

Nezaťažujte si srdce a obehový systém.

V záverečnej dekáde máte vhodný čas na riešenie materiálnych a majetkovoprávnych záležitostí. Detox je vhodný od 25.7.- 8.8. Vyhnite sa nespokojnosti, pasivite falošným nádejam a stagnácii. Postavte sa nohami na zem a naštartuje sa reálnymi predstavami a a cieľmi. Dnes nič nie je zadarmo a príležitosti nepristanú ráno pri kávičke.

Stres spôsobuje problémy v nervovom aj obehovom systéme. Rozhodne je na vás, či si vyberiete pohodu, alebo problémy.

 

        Býk (21.4. – 20.5.)

  V prvej dekáde na vás čakajú rôzne skúšky a výzvy. Môže vás to posunúť k ďalšej méte cestou poznania. Každý človek má svoje tempo, ktorým sa posúva a každý stupienok zdoláva podľa svojich možností a schopností. Inštinkt udáva smer a preto ho treba počúvať. Môžu byť odhalené dlho utajované skutočnosti. Nestrácajte vieru v seba. Situácia sa čoskoro zlepší, pretože chaos, stres a starosti sú len krátkodobé. Budete čeliť aj ohováraniu.

Treba si chrániť nervový a obehový systém

Druhá dekáda sa nesie v duchu nevyhnutných zmien, ktoré treba akceptovať a nie bojovať proti nim. Na ceste striehnu nové možnosti a príležitosti vo všetkých oblastiach, preto si zložte klapky z očí a uvidíte ich. Akceptujte pravdu, inak to zmarí vašu snahu.

Nepreťažujte nervový systém. Hrozí zápal dutín, zubov, uší a ozvú sa aj chronické stavy.

Na 3.dekádu budete potrebovať viac fyzickej sily a energie pre zvládnutie náročných dní. Zachovajte si chladnú hlavu a rozložte si sily. Nové nápady, kreativita a komunikácia zabezpečia hladký priebeh. Odmeňte sa tým, že sa stretnete s priateľmi a uvoľnite sa.

Hrozí menšia operácia. Venujte pozornosť aj svojmu chrupu.

 

         Blíženci (21.5 – 20.6.)

Na 1.dekádu máte dostatok fyzickej i vnútornej sily. Všetko sa podarí zvládnuť podľa vašich predstáv. Zvíťazíte nad prekážkami. Napriek tomu si to vždy dokážete skomplikovať. Jednou z možností sú aj konflikty. Keď sa už dáte do nich zatiahnuť, skúste z nich diplomaticky vykorčuľovať. S odvahou a rozumom sa to podarí. Hrozí krádež a podvod, preto buďte opatrní a obozretní.

Prechodné ťažkosti sa týkajú hlavy, krku, nosa a uší.

V druhej dekáde sa vyvarujte negatívnych myšlienok, stresu a paniky. Môže to mať neželaný dopad na blízku budúcnosť. Svojou intuíciou odhalíte chystané intrigy. Blízky človek vás dosť sklame a preto je na vás, či to oľutuje a zaslúži si šancu. Veď nikto nie je neomylný. V zamestnaní nastane kríza. Zvážte zmenu zamestnania, alebo to predýchajte. Viac práce neznamená vždy aj viac peňazí.

Pozor si treba dať na dýchacie ústrojenstvo a s tým spojené zápaly. 

Záverečná dekáda prinesie nečakanú návštevu. Bude potrebné nájsť rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom. Ak uvažujete o osamostatnení sa, máte na to vhodný čas. Vhodný čas je aj na nový vzťah. Prichádzajú aj príležitosti, ktoré treba využiť. Zahoďte obavy, pochybnosti a negatívne myslenie a žite tu a teraz.

Potrápiť vás môže hrdlo a hlasivky.

 

         Rak (21.6. – 22.7.)

V prvej dekáde sa objavia pochybnosti o tom, či máte svoj život pod kontrolou. Obavy zo sťahovania, či prípadná rekonštrukcia bude stáť viac peňazí, alebo majstri poposúvajú termíny. Nedostanete potrebný materiál a takéto veci vás môžu zaskočiť a vyviesť z miery. Sú to prechodné ťažkosti, ktoré sa dajú zvládnuť náhradnými plánmi a organizáciou za pochodu. Náročné rozhodnutia vás čakajú aj vo vzťahu. V práci hrozí konflikt. Ukážte odvahu a posilnite to vecnými argumentmi. Všetko sa obráti k lepšiemu. Buďte opatrní hrozí krádež a podvod. Vo financiách nastane zlepšenie.

Zdravotný stav sa prejaví bolesťou hlavy, krku, nosa či uší.

Druhá dekáda je vhodnejšia na prípadnú rekonštrukciu, či sťahovanie.

Je to aj správny čas na nový vzťah, alebo oživenie súčasného, v ktorom sa vyskytnú názorové nezhody. Riešenie je v kompromisoch. Dobrá správa poteší aj v oblasti financií.

Odľahčite si srdce, cievy a celý obehový systém.

V záverečnej dekáde sa uvoľnite pri posedení s priateľmi, či dovolenke. Ak ste sa rozhodli predať dom, či renovovať podarí sa to k vašej spokojnosti. Komunikácia s partnerom je skvelá a preto môžete investovať do spoločného projektu. Lepšie finančné ohodnotenie prinesie nová práca, alebo postup v súčasnom zamestnaní. Budú sa podpisovať výhodné zmluvy v obchodoch a podnikaní. Ak stále uvažujete o tom, že začnete športovať. Už to neodkladajte. Výzvam treba čeliť. 

A tešíte sa z dobrého zdravia.

 

         Lev (23.7. – 22.8.)

  V prvej dekáde zistíte, že vždy sa dá niečo nové naučiť. Využite svoj potenciál. Vzniknú situácie, kedy keď si človek neurobí sám, tak to nebude mať. Jednoducho povedané, že na niektorých ľudí proste nie je spoľahnutie. Je to taký bežný štandard. Bohužiaľ. Obrňte sa dávkou trpezlivosti a opatrnosti. Vyžaduje sa rozvážne a neodporúča sa energické konanie. Informácie, ktoré sa dozviete berte s nadhľadom, nie všetko je také, ako sa hovorí. Zbytočne sa nedajte zatiahnuť do konfliktu. Môžete sa stať terčom ohovárania a intríg

Zdravie si môžete pokaziť len psychosomaticky.

   Ďalšia, 2.dekada pôjde ako po masle. Ak si premyslíte nákupy a investície, niet sa čoho obávať. Pozitívny vývoj bude mať aj posun v súčasnej práci, či ponuka novej.

Ohrozené sú hrdlo a hlasivky.

Posledná 3.deķáda je vhodná na riešenie právnych a úradných záležitostí. Aj na podpisovanie výhodných zmlúv. Ponuka príde aj v podobe zaujímavého obchodného návrhu. So správnou stratégiou a realistickým cieľom si zlepšíte finančnú situáciu.

Zdravotný stav sa ozve dýchacími problémami, zápalmi a štítnou žľazou.

 

       Panna (23.8. – 22.9.)

V prvej dekáde sa vám bude zdať, že nemáte pevnú pôdu pod nohami. Trpezlivo počkajte a nájdete pozitívne a kreatívnejšie riešenie na novovzniknutú situáciu. Prehodnoťte do koho investujete svoju pozornosť a city. Finančná situácia sa odrazí prínosom na účte. Prípadné nezdary si nepripúšťajte blízko k telu. Je to prechodný stav. Ako prišli, tak sa stratia.

Šetrite si nervový a obehový systém. Doprajte si relax.

V druhej dekáde ide už všetko podľa plánu. Slnečné lúče spôsobia priaznivý chod udalostí a dobrú náladu. Využite čas aj na dovolenku. Neodporúčajú sa radikálne riešenia. Trpezlivosť. Rýchle a unáhlené konanie môže poškodiť vašu reputáciu a to sa nedá tak rýchlo napraviť.

 Zdravotný stav sa zlepšuje.

V záverečnej dekáde máte dostatok fyzickej i psychickej sily na dosiahnutie svojich cieľov a náročných úloh. Domáca pohoda a oddych zabezpečia prílev nových síl. Pokaziť si to môžete tým, že sa necháte zatiahnuť do konfliktov a intríg. Zabráňte tomu a predídete tak zbytočnému stresu a úbytku energie.

Potrápiť môže trávenie a hrubé črevo.

          Váhy (23.9. – 23.10.)

  V prvej dekáde využite svoju silu a energiu na to, aby ste sa každý deň mohli pozrieť do zrkadla. Máte na to, aby ste ju využili správnym spôsobom. Ťažkosti, prekážky, výzvy i nepriateľov zvládnete ľavou zadnou. Zmeňte postoj k peniazom a predídete bankrotu.

Tým sa vyhnete aj bezsenným nociam a bolesti hlavy.

Stredná, teda 2. dekáda prinesie do vášho života nových ľudí. Bude na vás komu sa rozhodnete venovať svoju energiu a city. Nie všetci sú úprimní a otvorení. Komunikáciou a inštinktívne vycítite hroziace sa nebezpečenstvo. Kamarát sa pozná v ťažkých časoch.

Zdravotný stav je v pohode.

Záverečná  3. dekáda prinesie so sebou dôležité rozhodnutia v oblasti vzťahov pracovných i osobných. Rozhodujte sa srdcom. Nevraživosť a intrigy ničia dôveru. Vždy je nádej na splnenie túžob, len treba chcieť. Darí sa aj v pracovnej oblasti. Kto hľadá prácu, narazí na vhodnú ponuku. Kto potrebuje viac zákaziek, tak sa klienti budú ozývať.

Horúci vzduch môže spôsobiť problémy s pokožkou. Vitamín D je síce potrebný, no všetkého veľa škodí. 

         Škorpión (24.10. – 22.11.)

  V prvej dekáde máte dostatok energie a optimizmu na zvládnutie zložitých a náročných úloh. Dobré správy a motivácia pripravia pôdu na dosiahnutie úspechov vo všetkých oblastiach. Ak sa chcete viac dozvedieť a máte chuť spoznávať niečo nové, tak sa vydajte na cesty. Napäté vzťahy sa vyjasnia a tam zas môže nastať situácia, že sa spoločná cesta rozdelí. Zoberte osud do vlastných rúk a nenechajte sa ďalej manipulovať. Zmeňte postoj k peniazom. Nájdite si spôsob ako ísť po zlatej strednej ceste.

Ohrozené budú hlasivky a hrdlo. Dajte si miesto ľadového nápoja len chladený.

V druhej dekáde ukáže a posvieti na cestu. Situácia sa tým zjednoduší a prestanete tápať v tme. Súčasné vzťahy sú harmonické. Nezadaným sa črtá nový vzťah. Nájdu svoju spriaznenú dušu. Svoju pozornosť zamerajte na to, na čom vám naozaj záleží a venujte pozornosť aj dlhodobým cieľom. Nevšímajte si neprajníkov a závistlivcov. Verte svojim schopnostiam a talentu. Všetky dvere sa pred vami otvárajú. Posuňte sa vpred.

Ovplyvniť vás môže psychosomatika.

V záverečnej dekáde majú slobodní ešte stále šancu nájsť perspektívny vzťah. V práci využite svoju iniciatívu správnym smerom. Výdavky sa vyrovnajú príjmu, tak ste v pohode. Vytvarujte sa nezdravému spôsobu života. Takýmto štýlom sa oberáte sami o energiu a nepotrebujete ani energetických upírov.

V tomto horúcom počasí venujte pozornosť pokožke a vlasom.

 

        Strelec (23.11. – 21.12.)

Už v prvej dekáde svitá na lepšie časy. Všetko sa čoskoro obráti na dobré. Plnia sa želania a poteší aj menšia výhra, či darček. Vážte si všetko, čo život ponúka. Vrátane zlepšenia psychickej pohody a fyzickej kondície. Dobré správy a nové kontakty posúvajú sled udalostí dopredu.

Potrápiť môžu pohlavné orgány.

V druhej dekáde na vás počká viacero vážnych rozhodnutí, ktoré sa dajú ľahšie riešiť srdcom ako rozumom. Predídete tomu, že uviaznete tam, kde nechcete. Odľahčite hlavu. Jednou z možností je zmeniť účes, no vhodnejšie je upratať si v hlave.

Uľavte svojim nervom a vyvarujte sa depresií.

Posledná 3. dekáda prináša so sebou nový začiatok. Smelo môžete začať stavať nové základy svojej budúcnosti. Vytvorte si krátkodobý, strednodobý a dlhodobý cieľ. Určite si priority a hranice a začnete ťahať aj múry. K dispozícii máte aj svoju kreativitu a to čo urobíte pre seba sa začne vyplácať. Pri svojich potomkoch sa obrňte trpezlivosťou a nekazte prázdniny sebe ani im.

Organizmus je všetko vypotil, preto mu doplňte minerály a vitamíny C, Mg aj Fe, nech sa cíti lepšie.

Na záver všetkým želám pohodové prázdniny. Slnečné lúče, ktoré budú hladkať a zohrievať. Pozerajte sa okolo seba a vnímajte zvuky, vône a farby prírody. 

Máme možnosť vidieť, počuť, tešiť sa, cítiť, milovať a všetko precítiť s každým nádychom. Buďme za to vesmíru vďační a nájdime v sebe rovnováhu a harmóniu. Všade tam kde budete a vo všetkom tom, čo vás bude obklopovať, pocítite aj nekonečnú lásku.

              Krásne prázdniny,

Vaša Yaya


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button