Aktuality

Športové hry pre seniorov v areáli hotela PARTIZÁN

poradna

Základná organizácia Jednoty dôchodcov Slovenska v Zlatých Moravciach uskutočnila dňa 21.6.2021 športové hry pre seniorov v krásnom športovom areáli hotela PARTIZÁN pri obci Obyce.

Pohybová aktivita seniorov pre zdravé a aktívne starnutie bolo mottom tejto akcie. Športového podujatia sa zúčastnilo 120 seniorov. Pri otvorení hier sa k účastníkom prihovorila predsedníčka Okresnej organizácie JDS Ing. Vlasta Lisá a primátor mesta Zlaté Moravce PaedDr. Dušan Husár. Po krátkej spoločnej rozcvičke sa rozprúdili zápolenia v jednotlivých športových disciplínach. Záverom, po odmenení najlepších v športových disciplínach, bola spoločná zábava s dvojakordeónovým duom. Podujatie sa mimoriadne vydarilo a všetci seniori sa rozchádzali do svojich domovov mimoriadne spokojní. Všetka vďaka patrí predsedníčke ZO JDS Zlaté Moravce p. Helene Holečkovej a jej organizačnému výboru.

Martin Štekl


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button