AktualityŠport

Bežci si počas adventu zmerajú sily

poradna

Športový sviatok v Zlatých Moravciach. Čaká nás prvý ročník behu Adventná Zlatomoravecká 10-tka. Konať sa bude v prvej polovici decembra.

Usporiadateľom behu je mesto Zlaté Moravce, bežci zo Zlatých Moraviec a klub AK Zlaté Moravce. Bežať sa bude na Mestskom štadióne v Zlatých Moravciach a v okolí rieky Žitavy v sobotu 11. decembra 2021 so začiatkom o 13.00 hodine. Štart a cieľ bude na mestskom štadióne. Prezentácia je na pláne od 10.00 hodiny do 12.45 hodiny.

Bežci budú rozdelený podľa veku a pohlavia do ôsmych kategórií: Muži: A – do 40 rokov; B – nad 40 rokov; C – nad 50 rokov; D – nad 60 rokov. Ženy: E – do 40 rokov; F – nad 40 rokov; G – nad 50 rokov; H – nad 60 rokov. Prvý traja v každej kategórií obdržia víťazné poháre.

Dĺžka trate bude desať kilometrov. Pre rekreačných bežcov bude pripravený takzvaný beh zdravia, kde rovnako pre mužov aj ženy bude dĺžka trate jeden kilometer.

Záujemcovia o beh sa môžu do preteku prihlásiť priamo na štadióne v deň štartu alebo u hlavného organizátora Františka Šabíka na telefónnom čísle 0949 714 941.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button