AktualityŠkoly

Indické bájky očami slovenských detí

poradna

Školský rok 2021/2022 sa ešte ani poriadne nezačal a už tu máme prvý úspech v celoslovenskej výtvarnej súťaži Indické bájky očami slovenských detí – Krása ukrytá v rozprávkach. Súťaž sa už  siedmy rok  koná pod záštitou veľvyslanca Indie, Jeho Excelencie Param Jit Manna. 

Deti vďaka súťaži spoznávajú kultúru Indie, jej pestrofarebnosť, prírodu. Stávajú sa z nich citlivejšie osobnosti k jej obyvateľom. Do tejto krásnej súťaže sa zapojili po prvýkrát i žiaci našej Pribinky. Z takmer tisíc výtvarných prác sa na prvom mieste umiestnila naša žiačka  Simonka Uhrecká (IV.B). Pod vedením svojej pani učiteľky  PaedDr. Kataríny Šustákovej namaľovala obrázok na tému bájky Tiger a líška. 

Na slávnostnom vyhodnotení, ktoré sa konalo v areáli ZOOKONTAKT v Liptovskom Mikuláši,  si prevzala krásne ceny a zažila neopakovateľné zážitky. Víťazke zo srdca gratulujeme a prajeme jej ešte veľa úspechov. 

PaedDr. Katarína Šustáková 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button