AktualityŠkoly

Október na Mojmírke

poradna

Na Mojmírke to opäť žilo, ale trošku strašidelnejšie. Nemajte však strach, nikto sa nebál. Keďže momentálna situácia nám nedovoľuje stretávať sa na akciách, ktoré sú u žiakov a ich rodičov obľúbené.

Rozhodli sme sa zorganizovať súťaž o najkrajšieho tekvicového strašiaka. Žiaci nosili z domu strašiakov od výmyslu sveta – malé, veľké, ušaté, zubaté a strapaté, ktorých sme následne vystavili v areáli školy. Súťažili sme v týchto kategóriách : cena riaditeľky školy, cena poroty a cena diváka. Áno, aj rodičia mohli hlasovať za toho najkrajšieho. Pre porotu, ale aj pani riaditeľku to bolo naozaj ťažké! Napokon sme vybrali a ocenili majiteľov strašiakov. Každý strašiak bol odmenený diplomom, sladkou maličkosťou a jedným veľkým potleskom. Posledný deň pred prázdninami sa to v našej škole hemžilo strašidlami, ale nie tekvicovými. Šírila sa zvesť o strašidelnej škole a naozaj do nej prišli upíry, kostlivci, ježibaby, príšery a duchovia. Celý deň sa niesol v mystickej atmosfére. Žiaci sa učili netradične, ale s veľkou iskrou v očiach. Krúžok Kreatívneho tvorenia si dokonca usporiadal vlastnú „Halloweenskú párty“ plnú zábavy, tanca, hier a smiechu. Šikovné kreatívne detičky sa postarali, aby to v triede bolo naozaj super „halloweensky“ vyzdobené.
Jednoznačne jeden z najlepších a najčarovnejších dní v škole.

Mgr. Molnárová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button