AktualityKomerčné články

Skvelé tipy, ako bez časových a finančných strát zlepšiť komfort v aute

poradna

V moderných automobiloch je pohodlie samozrejmosťou. Ale čo, keď tomu vášmu s menšími vráskami na kapote komfort chýba? Existuje niekoľko spôsobov, ako ho zvýšiť svojpomocne a zároveň bez straty veľkých peňazí. 

Základom je pravidelná údržba a modernizácia interiéru automobilu pomocou nasledujúcich krokov.

Kúpte si poťahy 

Už od výroby je interiér auta vybavený množstvom rôznych dôležitých doplnkov, aby bolo s ich pomocou využívanie tohto zariadenia bezproblémové po niekoľko rokov. Niekedy sa ale aj tie najodolnejšie materiály po čase vo svojej kvalite menia, čím sa komfort znižuje. Aby ste tomu predišli nemusíte hneď kupovať nové vozidlo, pretože stačí vymeniť poťahy. Nemusíte sa s nimi obávať o stav pôvodného čalúnenia a žiadneho nepríjemné poškodenia. 

Prekontrolujte brzdové kotúče

Brzdy nie sú len dôležitým prvkom bezpečnosti vášho auta, ale aj spôsobom, ako si viac užiť jazdu. Samozrejme, aby ste sa mohli z týchto parametrov tešiť, musíte mať stav brzdového systému vozidla pod kontrolou. Nie je to nič zložité, pretože kvalitné brzdové kotúče dnes už nájdete aj na internete. Stačí si zvoliť podľa potrebných parametrov a nechať objednané kotúče inštalovať technikom v servise. 

Vymeňte volanty

Jednou z bežných myšlienok ladenia interiéru je aj inštalácia športového volantu. Preceňovať dôležitosť pohodlného a ergonomického volantu nie je správne, pretože aj vďaka nemu môže vodič ovládať správanie auta, sebavedomo manévrovať a predbiehať. 

Ale pozor nový volant si nevyberajte iba kvôli jeho atraktivite a zodpovedajúcemu štýlu interiéru auta. V tomto smere je dôležité dbať aj na kvalitu, použiteľnosť, ergonómiu, hmatové vnemy a funkčnosť volantov. 

Pri výbere správnej veľkosti športového volantu, ktorý kupujete, ako aj priemeru, ktorý zodpovedá vašej priľnavosti, dĺžke ramien a dizajnovým vlastnostiam samotného interiéru automobilu, sa budete cítiť maximálne pohodlne a sebavedomo. Tak na to pri jeho kúpe myslite a s predajcom sa poraďte.

Kúpte si gumové rohože

Nielen od kvality nových pánskych tenisiek, ale aj ich čistoty bude závisieť, ako pohodlne sa budete v aute cítiť. Čistota priestoru predsa ovplyvňuje jeho vnímanie a vyvoláva v nás pozitívne reakcie, čo spôsobuje pri pobyte vo vozidle pohodlie. 

Naopak, znečistený interiér od topánok, vody, blata a snehu, môže spôsobiť nielen nepohodlie, ale aj predčasné poškodenie auta. Vyhnúť sa tomu všetkému môžete kúpou špeciálnych gumových rohoží do auta. 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button