AktualityKultúra

Mikulášska výzva!

poradna

Je dobrým zvykom, že Zlaté Moravce navštevuje každoročne Mikuláš so svojimi vernými pomocníkmi. Stretne sa s deťmi, vypočuje si ich básničky a pesničky a obdaruje ich sladkosťami. Tento rok však pandémia zmarila Mikulášove plány.

Osobne sa s deťmi na námestí Zlatých Moraviec uvidieť nemôže. Vymyslel však spôsob, ako predsa len potešiť tie deti, ktoré potešia jeho peknou básničkou alebo pesničkou. Pozor, prichádza veľká mikulášska výzva!

Milé deti zo Zlatých Moraviec, nahrajte krátke video so svojimi básňami alebo piesňami, pošlite ho na facebook Mestského strediska kultúry a športu. Každé jedno dieťa, ktoré tak urobí, obdarí Mikuláš prostredníctvom svojich pomocníkov sladkou odmenou. Svoje videá posielajte do 3. decembra. Okrem toho, všetky detské vystúpenia budú zverejnené vo veľkom mikulášskom videu na stránkach MSKŠ a zlatemoravce.info. Neváhajte a zapojte sa! S pozdravom, Váš Mikuláš

Poslať video do správy


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button