Samospráva

Najpopulárnejšie mená detí v roku 2021

V Zlatých Moravciach sa od začiatku roka 2021 až do 31. decembra 2021 narodilo 131 detí.

poradna

Vlani sa v Zlatých Moravciach narodilo viacero detí. Pozreli sme sa na to, aké mená si rodičia pre svoje ratolesti vyberali najčastejšie, no všimli sme si aj tie menej tradičné.

V Zlatých Moravciach sa od začiatku roka 2021 až do 31. decembra 2021 narodilo 131 detí. Títo drobci dostali od svojich rodičov rôzne mená. Podľa Mgr. Natálie Hornej z referátu evidencie obyvateľstva na Mestskom úrade v Zlatých Moravciach boli u dievčat najpopulárnejšie mená Natália a Kristína, za nimi nasledovala Vivien, Jasmina a Sára. 

U chlapcov vlani najviac bodovalo meno Sebastian, no populárne boli aj mená – Adam, Valentino, Alexander a Dávid. 

Ide o pomerne bežné mená. Niektorí rodičia zo Zlatých Moraviec však svojim ratolestiam dávali aj menej tradičné pomenovania. V roku 2021 tak v našom meste pribudli malé slečny s menami ako Ellie, Lara, Merci, Mia, Ronja, Selesína alebo Xénia. Čo sa týka chlapcov, tak radnica eviduje napríklad aj mená –  Andreas, Arthur, Elias, Ezel, Joseph, Kasiano, Miran, Noel a Selim.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button