Školy

Relaxačný kútik na Pribinke

poradna

V školskom roku 2021/2022 bol v škole zriadený tvorivý projektový tím, ktorý v spolupráci s vedením školy a združením rodičov pracuje na tom, aby sa naša škola stala modernejšou.

Hlavným cieľom však nie je len modernizácia školských priestorov, ale predovšetkým to, aby sa naši žiaci cítili v škole čo najpríjemnejšie. Chceme, aby bola pre nich škola miestom, kde radi trávia čas a aby sa do nej vracali s úsmevom na tvári. Zároveň sme im chceli urobiť aj malú radosť v čase pandémie, ktorá v mnohom ovplyvnila ich životy. Toto všetko sú dôvody, pre ktoré sme sa rozhodli skrášliť školské priestory a vytvorili sme pre žiakov relaxačný kútik, v ktorom môžu tráviť čas nielen počas prestávok, ale i niektorých vyučovacích hodín.

O tom, že zámer potešiť našich žiakov splnil svoj účel, svedčí ich záujem tráviť v relaxačnom kútiku čas. Je zaujímavé sledovať, ako sa snažia byť všetci prví, aby práve oni boli tí, ktorí budú môcť prestávku stráviť na tomto mieste. Z ich úst zaznievajú pozitívne ohlasy. Ich úsmevy hovoria za všetko. V ich tvárach vidieť spokojnosť. A to je presne to, o čo nám išlo. Tešíme sa, že aj takýto krok dokázal urobiť tak veľa.

Je pre nás dôležité, aby naši žiaci vedeli, že nám na nich záleží a že ich spokojnosť je aj našou spokojnosťou. Stále sa riadime mottom: „Čím my dnes naplníme srdcia detí, tým ony zajtra naplnia svet.“ Veríme, že toto je len začiatok zmien, ktoré sa budú v najbližšom období na Pribinke realizovať. Tešíme sa na všetko, čo nás čaká a čo nám čas prinesie. 

Mgr. Marianna Hajková


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button