AktualityŠkoly

Vynikajúce úspechy detí z Pribinky

poradna

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR a Škola umeleckého priemyslu, Sklenárova 7, Bratislava vyhlásili už 13. ročník krásnej celoslovenskej výtvarnej súťaže s medzinárodnou účasťou –  SLOVENSKO, KRAJINA V SRDCI EURÓPY.

V tomto roku znelo motto súťaže: „Každý deň stretnúť človeka.“ Téma bola venovaná  medziľudským vzťahom počas pandémie. Žiaci Základnej školy na Pribinovej ulici v  Zlatých Moravciach  pod vedením pani učiteľky PaedDr. Kataríny Šustákovej  kreslili a fotografovali rôzne životné situácie, ktoré nám priniesla táto neľahká doba. Za svoje krásne a originálne výtvory získali v súťaži viaceré umiestnenia. 

V kategórii kresba, maľba, grafika a kombinované techniky získala 2. miesto Daniela  Koláriková. V kategórii fotografia a multimediálne spracovanie sa na 1. mieste umiestnila Tamara Šustáková, na 2. mieste Adela Šalingová a 3. miesto získal Sebastian Mičian. 

Víťazom srdečne blahoželáme a prajeme im ešte veľa ďalších úspechov. 

PaedDr. Katarína Šustáková


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button