AktualityKomerčné články

Drevené hodinky

5 dôvodov prečo si kúpiť drevené hodinky

Drevené hodinky sa stali naozaj moderným trendom a ich popularita narastá naprieč všetkými generáciami. Čo sa skrýva za týmto novým trendom a prečo ich ľudia uprednostňujú pred štandardnými hodinkami z plastu, alebo ocele? Prečítajte si článok a možno aj vy si obľúbite hodinky, ktoré boli vyrobené z dreva.

1. Drevené hodinky sú unikátne

Znie to ako klišé, ale je to pravda. Na rozdiel od bežných hodiniek sú hodinky z dreva vyrobené ručnou prácou. Ak by ste zobrali dve hodinky toho istého dizajnu z tej istej produkcie tak budete vidieť odlišné tiene a odlišnú štruktúru dreva. To robí hodinky jedinečnými a naozaj unikátnymi.

2. Gravírovanie na drevené hodinky

Každé jedny drevené hodinky viete personalizovať buď vygravírovaním textu, iniciálov alebo obrázku. Ak ich plánujte niekomu darovať k výročiu tak na ne viete vygravírovať dôležitý dátum, výročie alebo narodenie. Nápadov je naozaj neúrekom. S hodinkami s gravírovaním bude váš darček nezabudnuteľný.

3. Redukovať, recyklovať a znovu použiť

Veľa drevených hodiniek je vyrobených recyklovaním použitých vínnych sudov, alebo whisky sudov. Iba si predstavte, že by ste nosili hodinky z dreva s históriou, ktoré boli vyrobené zo sudu, kde kedysi dozrievalo whisky.


4. Drevené hodinky sú lahučké

Drevo ako prírodná esencia je ľahký materiál. Preto produkty vyrobené z neho majú aj sami o sebe ľahkú váhu. Ak raz začnete nosiť drevené hodinky tak už nikdy nebudete chcieť nosiť ťažké hodinky z ocele, ktoré vám len namáhajú zápästie. 

5. Cenovo dostupné hodinky

Aj napriek tomu, že sú drevené hodinky tak unikátne a tak zaujímavé, sú stále cenovo dostupné. Viete nájsť dámske ale aj pánske drevené hodinky pod 150 Eur. 


Ak chcete dať najavo ako si vážite životné prostredie alebo chcete vlastniť elegantnú štýlovú vec tak, sú tu pre vás drevené hodinky.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button